نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان تاکید کرد:
شخصیت‌های فعال اهل سنت در شورای فرهنگ عمومی مورد استفاده قرار بگیرند/ شناسایی نیازمندیهای سیستان و بلوچستان مهم تر از شناسایی خانواده های نیازمند است

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: در شورای فرهنگ عمومی استان با توجه ترکیب جمعیتی سیستان و بلوچستان، باید از شخصیت‌های فعال اهل سنت نیز براساس آیین نامه‌ها بهره‌گیری شود.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، آیت الله مصطی محامی، نماینده ولی فقیه در استان با تقدیر و تشکر از اقدامات صورت گرفته در شورای فرهنگ عمومی استان طی سال گذشته، خاطر نشان کرد: در شورای فرهنگ عمومی استان با توجه ترکیب جمعیتی سیستان و بلوچستان، باید از شخصیت‌های فعال اهل سنت نیز  براساس آیین نامه‌ها بهره‌گیری شود که تاکنون این موضوع محقق نشده و باید پیگیری لازم صورت پذیرد.

وی با تاکید بر این که شناسایی نیازمندی‌های استان مهم‌تر از شناسایی خانواده‌های نیازمند است، اظهار داشت: علاوه بر طرح آمایش، نیازمندی‌های استان باید شناسایی شود و توان مردمی را در این بخش براساس اولویت مورد بهره‌برداری قرار دهیم، چرا که شاید در منطقه‌ای اولویت با مدرسه‌سازی باشد تا آنکه برای ساخت مسجد اقدام شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: در این زمینه می‌توان یک نرم افزار را تولید کرد و مشخصات موسسات و خیریه‌ها، نیازمندان و نیازمندی‌های استان را در آن درج کرد. در سنوات اخیر افراد زیادی در تماس‌های مختلف برای ساخت مدرسه، مسجد و غیره اعلام آمادگی کرده‌اند اما باید نیازمندی‌ها و اولویت و اهمیت آنها در هر منطقه مشخص شود تا بتوان همراه با طرح آمایش در این بخش نیز فعالیت کرد.

وی با اشاره به تعدد شوراهای مختلف و اشتراک اعضای آنها با شورای فرهنگ عمومی، عنوان کرد: در صورت امکان شوراهایی که در حوزه فرهنگی به فعالیت می‌پردازند از قبیل امر به معروف و نهی از منکر، زکات، مباحث قرآنی، مهدویت، نماز و غیره در قالب یک کمیته در ذیل شورای فرهنگ عمومی استان به فعالیت بپردازند تا امکان پرداختن به تمام مسائل و گزارش‌های آنان باشد و مباحث به درستی مورد بررسی و مورد پیگیری قرار گیرند.

امام جمعه زاهدان گفت: متاسفانه در بخش برنامه‌های قرآنی عقب هستیم و بودجه کمی نیز به این بخش توسط سازمان‌های مربوطه تخصیص داده می‌شود که در این زمینه همه دستگاه‌ها می توانند با تخصیص اعتبار لازم، اقدام به اجرای برنامه‌های قرآنی کنند و در این میان باید از تجارب دیگران نیز بهره‌گیری کرد.

وی خاطر نشان کرد: باید به تفسیر و ترجمه قرآن کریم نیز توجه شود و می‌توان از فرصت ماه مبارک رمضان بیشترین استفاده را در این بخش برد.

حسین مسگرانی، دبیر شورای فرهنگ عمومی استان نیز در این جلسه طی ارائه گزارشی، گفت: در سال گذشته 26جلسه با 51 موضوع در دستور کار شورای فرهنگ عمومی در سطح شهرستان‌های استان قرار گرفته است.

وی افزود: طی سال گذشته و در قالب این شورا، 7جلسه کمیته مشورتی نیز در استان برگزار شده است.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه، اعضاء نیز به ارائه گزارش عملکرد دستگاه خود و بیان مشکلات و درخواست‌ها، پرداختند.




نظرات کاربران