نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان:
علما میراث‌داران اولیاء الهی در جهت هدایتگری مردم هستند

نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: عالمان حوزوی میراث‌داران اولیای الهی در جهت هدایتگری مردم هستند و باید در جهت رشد عقلانیت، پرورش اخلاق، افزایش دانش و بینش و شناسایی و پروراندن استعدادها تلاش کنند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌و‌بلوچستان ضمن حضور در حوزه علمیه حضرت فاطمه معصومه(س) زاهدان گفت: عالمان حوزوی میراث‌داران اولیای الهی در جهت هدایتگری مردم هستند و باید تمام تلاش خود را برای ادامه مسیر پیامبران به کار گرفته و در حد توان خود گام بردارند.
امام جمعه زاهدان افزود: طی کردن این مسیر نیاز به تلاش در چند جهت دارد که از جمله مهمترین آن ها می توان به رشد عقلانیت  مردم و تقویت عقلانیت، تزکیه و تربیت و پرورش اخلاقی مردم، افزایش دانش و بینش مردم، شناسایی استعدادها و پروراندن استعدادها اشاره کرد.
آیت الله محامی بیان داشت: یکی از نیازهای کلیدی در فعالیت‌های فرهنگی این است که اگر عقل مغفول بماند و  انسان دچار احساسات باشد یا دچار افراط و یا تفریط خواهد شد. 
وی ادامه داد: این روزها نه تنها در جامعه بشری بلکه در کشور خودمان متاسفانه مکارم اخلاقی کم شده و در روابط دوستانه، خانوادگی، اجتماعی اخلاق رعایت نمی شود و مورد غفلت قرار گرفته است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تصریح کرد: حکمت به معنای فهم و تشخیص درست است و به درس خواندن ربطی ندارد و اگر برای افزایش دانش تلاش می کنیم باید برای افزایش حکمت و بینش هم تلاش کنیم.
آیت الله محامی موفقیت در این امور را در گرو چند عامل دانست و افزود:  پرداختن به خویشتن خویش مهم است و اگر می‌خواهیم معلم خوب بپرورانیم و حکیم خوب تربیت کنیم ابتدا باید به خودمان توجه کنیم و از جهات مختلف روی خودمان کار کنیم
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی گفت: باید به نقش ویژه حوزویان و اهمیت کاری که می‌توانیم انجام دهیم توجه و به اهمیت کارمان اعتقاد داشته باشیم.
وی تلاش خالصانه و شبانه روزی را از دیگر عوامل موفقیت در کار دانست و ادامه داد: با خودسازی و اعتقاد به اینکه در دستگاه امام زمان(عج) و در ادامه رسالت پیامبران برای هدایت مردم گام برمی‌داریم، دیگر خستگی نخواهیم داشت و باید دست به تضرع و دعا برداریم و دست به دامان پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) شویم تا بتوانیم در این مسیر کاری انجام دهیم.
این استاد درس خارج حوزه علمیه خاطر نشان کرد: انس با قرآن و مفاهیم قرآن از دیگر عوامل موفقیت در کار خواهد بود و تا زمانی که ارتباط ما با قرآن حفظ شود همواره انرژی لازم برای انجام فعالیت ها را خواهیم داشت.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران