نماینده مقام معظم رهبری در سیستانوبلوچستان تاکید کرد
اشتراکات فراوان مذاهب اسلامی در موضوع مهدویت
نماینده مقام معظم رهبری در استان، موضوع مهدویت را در جامعه اسلامی دارای اشتراکات فراوانی دانست.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان در سخنرانی افتتاحیه اولین دوره تربیت مربی معارف مهدوی ویژه علمای اهل سنت در استان که به صورت ویدئو کنفرانس و با همت بنیاد مهدویت استان برگزار شد، برگزاری چنین دورههایی را دارای آثار و برکات فراوانی دانست و اظهار داشت: مهدویت و اعتقاد به ظهور منجی در آخرالزمان که حکومت الهی را مستقر و در زمین، عدل را گسترش می دهد از جمله مسائل مورد وفاق همه ادیان الهی است و طبعا پرداختن به این بحث گستره وسیعتری از جامعه اسلامی دارد.
نماینده مقام معظم رهبری در استان، موضوع مهدویت را در جامعه اسلامی دارای اشتراکات فراوانی دانست و عنوانکرد: ممکن است در برخی از خصوصیات، تفاوتهایی وجود داشته باشد اما در اصل مهدویت و اینکه حضرت مهدی(عج) از سلاله پیامبر گرامی اسلام(ص) هستند اشتراک وجود دارد.
امام جمعه زاهدان ضمن مهم برشمردن این که مردم بدانند کاروان جامعه بشری به کجا می رود، ادامه داد: اگر انسان بداند افق آینده، روشن و حق، پیروز است و آینده به دست مستضعفان و متدینان قرار خواهد گرفت بسیار دلگرم کننده و مایه قوت قلب است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی بیان داشت: مباحث مورد وفاق جامعه اسلامی، آشنایی با موارد اشتراک و تفاوتها و این که بدانیم هر مذهب چگونه در یک زمینه میاندیشد و به چه چیزهایی معتقد است سبب انسجام بیشتر امت اسلامی خواهد شد.
این استاد درس خارج حوزه علمیه ضمن دعوت شرکتکنندگان و اساتید دوره به یک بحث علمی، دقیق، منصفانه و بیطرفانه و بدون پیشداوری، تاکید کرد: بحثهای مربوط به مهدویت به صورت مقارن و با توجه به مبانی مستند و با پرهیز از یکجانبهگرایی و تحمیل یک نظر بر دیگران دنبال شود.
آیتالله محامی ضمن ابراز گلایه از انتساب برخی از حرفها به مذاهب و پیروان آنها بر پرهیز از این پیشداوریها و یکجانبهگریها و لزوم پایبندی به منابع و مستندات تاکید کرد و افزود: بحثها به صورت کاربردی و ناظر به وظایف کنونی جامعه اسلامی انجام شود.
وی با تاکید بر ایجاد زمینه گفتگو و پرسش و پاسخ و بحثهای دوجانبه، بیان داشت: چنین دورههایی باید ادامه داشته باشد تا باعث تعمیق آشنایی جامعه اسلامی با معارف اصیل اسلامی و منابع دینی در سطح علما، نخبگان و اندیشمندان و همچنین عموم مردم جامعه شود.