آیتالله محامی در دیدار سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تاکید کرد
اهمیت سلامت ظاهری و باطنی مسئولان
نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان گفت: سلامت مسئولین هم در باطن و هم در ظاهر مهم است و گاهی جابجایی های رخ داده در قسمت های مختلف عامل تزلزل و اختلاف می شود که باید با همبستگی کار را دنبال کنید.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان در دیدار دکتر کامران کردی سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، اظهار داشت: یکی از معضلات سیستانوبلوچستان پراکندگی جمعیت آن است که باعث شده تا کار برای ارائه خدمات مطلوب سخت و دشوار باشد.
امام جمعه زاهدان افزود: کمبودهای منطقه مسئولیت ما را مضاعف میکند و برای رفع محرومیتها و رسیدن به شاخص کشوری شتاب بیشتر با حرکات جهادی مورد نیاز است.
آیتالله مصطفی محامی بیان داشت: اگر فساد در مجموعهای رخ دهد اصلاح آن سخت خواهد بود و پذیرفتن مسئولیت توسط نیروهای بومی، و موفق عمل کردن آنها تیغ ما را در استفاده از نیروهای بومی برنده می کند و بالعکس عدم موفقیت تیغ را کند خواهد کرد.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان عنوان کرد: نیاز است تا در سیستانوبلوچستان از نگاه تنگ قومی قبیله ای پرهیز و از نگاه حاکمیت و به عنوان کارگزار نظام با مسائل برخورد کنید تا بر سلامت دستگاه نیز تحفظ شود.
وی ادامه داد: سلامت مسئولین هم در باطن و هم در ظاهر مهم است و گاهی جابجایی های رخ داده در قسمت های مختلف عامل ایجاد تزلزل، اختلاف و دودستگی می شود که باید تلاش خود را به کار گیرید و با همبستگی سایر نیروها کار را دنبال کنید.
آیتالله محامی در پایان خاطر نشان کرد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی فرماندهی لشکر در عرصه بهداشت و درمان را برعهده دارد و باید نهایت تلاش خود را برای خدمت رسانی در این جایگاه حساس به کار گیرید.
همچنین لازم به ذکر است در ابتدای این دیدار دکتر کردی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر هم به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت بهداشت و درمان جنوب استان پرداخت و گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۴۱ درصد جمعیت و ۵۱ درصد مساحت استان را تحت پوشش خود قرار داده است.
وی افزود: دانشگاه علومپزشکی ایرانشهر به دلیل هم مرزی با کشور های همسایه بالاترین میزان مالاریا و دومین رتبه در مبارزه با بیماری سل در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور را داراست و کنترل مرز و جلوگیری از ورود بیماران شرایط را برای کشور ایمن خواهد کرد.
کردی گفت: معضل اصلی در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیروی انسانی است و علیرغم ساختار تعیین شده و با وجود نیروهای متخصص توانمند در منطقه ۷۰ درصد از نیروی انسانی خود را هنوز جذب نکردیم.
وی ادامه داد: انتظار است تا در آزمون های استخدامی تعداد مجوزهای بیشتری را برای جذب در دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اختصاص دهند.