نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان:
وحدت از دیرباز در حوزه قصرقند نمود داشته است
نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان گفت: وحدت از دیرباز در حوزه قصرقند نمود داشته و همکاری و همراهی مردم منطقه در آن سرآمد بوده است.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان در جلسه شورای اداری قصرقند، اظهار داشت: وحدت از دیرباز در حوزه قصرقند نمود داشته است و همکاری و همراهی مردم منطقه در آن سرآمد بوده است.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان ادامه داد: قصر قند فعلی با گذشته متفاوت است و آبادانی زیادی در آن اتفاق افتاده و مسیر رشد خود را با شتاب بیشتری دنبال کرده است.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: آنچه که باید در این منطقه مورد توجه باشد، تدوین یک برنامه جامع و عمل کردن برنامه ها براساس آن است چرا که اگر غیر این عمل کنیم باعث برگشت به عقب، عقب افتادگی و شکست خواهیم شد واین درحالی است که باید رشد جامع و متوازنی داشته باشیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان افزود: این رشد در عرصههای مختلف از جمله بخش های علمی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و غیره می تواند باشد، باید به دنبال عدالت در عرصههای مختلف باشیم، در هر حوزهای باید رشد بر اساس نیاز منطقه صورت گیرد.
آیتالله محامی تاکید کرد: باید تلاش شود تا انجام هرگونه فعالیت به همراه یک پیوست فرهنگی باشد، محرومیت شدید گذشته باعث شده علیرغم رشدی که داشتهایم در مقایسه با شاخصها در ذیل جدول توسعه قرار داشته باشیم.
امام جمعه زاهدان گفت: با همه اقدامات انجام شده، هنوز امکان انجام کارهای دیگری هم وجود دارد که امروز وارد عرصه اجرای آنها نشویم باز در سالهای بعد حسرت آنها را خواهیم خورد.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان تصریح کرد: در سفرهای شهرستانی به دنبال شنیدن مشکلات هستیم و قصد داریم با شناخت بیشتر از منطقه در کنار مدیران اجرایی در مرکز کشور پشتیبانیهایی را داشته باشیم، زمینه کار زیاد است و باید شبانهروزی و بهصورت بسیجی کارکنیم تا بتوانیم مشکلات را رفع و به مردم خدمت کنیم.
وی تاکید کرد: جبران مشکلات و محرومیت ها نیازمند حرکت جهادی، تلاش مخلصانه، فعالیت مستمر و امیدوارانه است چرا که حرکت عادی همانطور که در سایر جاها دیدهایم کاری را بهپیش نمیبرد و در عرصههای فردی و اجتماعی عمل صالح میخواهد.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی در ادامه سخنان خود توجه به ایمان و قصد قربت به خداوند در ارائه خدمت به مردم را مهم عنوان و گفت: همکاری همه مردم، مسئولین و علما را در مسیر خدمت نیازمندیم و هرکس بهنوبه خود میتواند ایفای نقش کند.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان تاکید کرد: مشارکت همه مردم خصوصاً جوانان نیز در رفع مشکلات و محرومیت های منطقه بسیار مهم است، مسئولان نیز باید در این زمینه مشارکت را ایجاد کنند چرا که هرجا مردم و جوانان ورود کردند کارها به خوبی انجام شد.
آیت الله محامی تصریح کرد: افراد بومی در مشارکت، انجام کار و چه در سرمایهگذاری بیشترین نقش را دارند، فرهنگ کار آسیبدیده است و براین اساس جوانان به سمت مشاغل کاذب و با درآمد میروند، باید فرهنگسازی شود تا جوانان به سمت کار و فعالیت مناسب سوق پیدا کنند و توجه به این نکته مهم است که اگر مردم بدون رنج و زحمت مناسب صاحب چیزی میشوند قدر آن را نمیدانند.
وی افزود: سلامت اخلاقی، مالی و اداری بسیار مهم است، برخی از آسیبها که در استان شاهد آن هستیم به علت نبود بودجه نیست، بودجه های زیادی به استان می آید و مورد سوءاستفاده و اختلاس قرار میگیرد که از سوی خود مدیران و یا از زیر دستان آنها این کار صورت گرفته است، به علت عدم توانمندی مدیر بالادستی در کنترل اوضاع اینگونه اتفاقات صورت می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: محرومیت های زیادی در این منطقه وجود دارد که انسان را شرمنده میکند و باید با نگاه دلسوزانه برای خدمت به مردم تلاش کنیم.
قصرقند از لحاظ زیرساختی شرایط خوبی ندارد
رئیس بنیاد علوی قصرقند در این جلسه گفت: پس از وقوع سیل در بلوچستان، مجموعههای جهادی مختلفی از سراسر کشور در منطقه حضور پیدا کردند و به فعالیت پرداختند.
رضا بختیاری ادامه داد: مجموعه بنیاد علوی نیز یکی از مجموعه های فعال در سیل بلوچستان بود.
وی بیان کرد: قصرقند یکی از نقاطی بود که در جریان سیل بلوچستان آسیب زیادی دید، متاسفانه این شهرستان به لحاظ زیرساختی شرایط خوبی ندارد و این درحالی است که مدیران شهرستانی تلاش خود را کردهاند.
وی تاکید کرد: قصرقند در عرصههای مختلف نیازمند توجه است، عدم اتصال مسیرهای بخشها به مرکز شهرستان یک معضل است.
بختیاری ادامه داد: در این خطه کشاورزی خوبی وجود دارد اما تدابیر درستی در این خصوص اندیشیده نمیشود.
وی با اشاره به اینکه در خصوص معادن منطقه نیز مطالعات خوبی صورت نگرفته است، گفت: دغدغه اصلی ما در فرهنگ است چرا که غیر از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در این شهرستان، هیچگونه مرکز و دستگاه فرهنگی نداریم و نیاز داریم تا دستگاه ها و نهادهای فرهنگی در این منطقه اسقرار یافته و به فعالیت بپردازند.
در ادامه رحیمبخش پاکداندیش فرماندار قصر قند ضمن ارائه آمار مربوط به شهرستان قصرقند، مشکلات منطقه را در حوزههای آب، بهداشت و نبود بیمارستان، سرانه ورزشی و زیرساختهای مخابراتی مطرح کرد.
مولوی ارجمندی امامجمعه اهل سنت در شهرستان قصرقند با اشاره به نعمت آسایش و آرامش در کشور، مباحثی از جمله مشورت؛ احساس مسئولیت؛ خیرخواهی؛ اخوت و برادری؛ تعاون و همکاری؛ احسان و نیکوکاری؛ به فکر هم بودن؛ مبارزه با فقر و محرومیت و ایجاد اشتغال؛ تقویت اخلاق در جامعه و وحدت و همدلی را مطرح کرد.