نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان:
بخشی از گنج پنهان منطقه جنوب سیستان‌وبلوچستان، فرزندان بااستعداد این خطه هستند

نمایند مقام معظم رهبری در سیستان‌وبلوچستان گفت: مردم بخشی از گنج پنهان منطقه جنوب استان هستند و فرزندان این خطه گنجی دیگر و استعدادهایی نهفته در اختیار دستگاه آموزش‌وپرورش هستند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان در ادامه سفر به جنوب استان در نشست شورای آموزش‌وپرورش قطب چابهار که در محل سالن کنفرانس فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: مردم بخشی از گنج پنهان منطقه هستند و فرزندان این خطه گنجی دیگر و استعدادهایی نهفته در اختیار دستگاه آموزش‌وپرورش هستند.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان با تاکید بر رسالت آموزش‌وپرورش در شکوفا کردن استعدادها و با بیان این که معلم در معارف اسلامی به نوعی پدر انسان معرفی می‌شود، عنوان داشت: برای توجه به اقتضائات آموزش‌وپرورش باید به نامه امام علی(ع) به فرزندش امام حسن(ع) توجه داشته باشیم که مخاطب این  نامه، همه نسل‌ها و در همه زمان‌ها هستند.

امام جمعه زاهدان خاطرنشان کرد: این جملات نورانی در عرصه آموزش‌وپرورش می‌تواند برای ما پیام داشته باشد، اول اینکه اگر می‌خواهیم موفق باشیم باید جایگاه پدری خود را حس کنیم و آن عطوفت  و دل سوزی را داشته باشیم و حس کنیم که فرزند ماست و برای آن خود را به آب‌وآتش بزنیم.

آیت‌الله محامی در تبیین نکته دوم گفت: نکته دوم اهتمام به تربیت جامع فرزندان است و باید به بینش و تفکر دانش آموزان بپردازید.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی ضمن مهم شمردن استفاده از دانش و تجربه گذشتگان، تاکید کرد: باید تلاش شود بر تجربه خود افزوده و از مهارت‌های دیگران بهره ببریم تا توانمند شویم.

وی محوریت مباحث و معارف قرآنی را نکته چهارم عنوان کرد و در تشریح نکته پنجم بیان داشت: ارتقاء بینش و قدرت تحلیل و عقلانیت بسیار مهم و مورد تأکید است و این مقوله نیازمند تلاش فراوانی است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان، استفاده از فرصت کودکی و نوجوانی را برای تعمیق آموزش‌وپرورش متذکر شد و بیان داشت: در این سن پذیرش، زودتر و با ماندگاری بیشتر صورت می‌گیرد و شخصیت انسان در این دوره شکل می‌گیرد و بر همین اساس سرمایه گران‌بهایی در اختیار آموزش‌وپرورش است.

نماینده ولی فقیه در استان برش استانی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش را اقدامی بسیار خوب توصیف کرد و افزود: تمام توان آموزش‌وپرورش برای اجرای درست این سند مورد استفاده قرار گیرد تا مفاد سند به درستی اجراشده و سپس عملکردها به‌صورت میدانی مورد ارزیابی قرار گیرد.

آیت‌الله محامی در پایان گفت: اگر قرار است راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان برای چابهار در دستور کار قرار بگیرد، باید به کیفیت آموزش و تأمین اساتید خوب موردنیاز، توجه شود.

 

برش شهرستانی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش به زودی رونمایی می‌شود

مدیرکل آموزش‌وپرورش سیستان‌وبلوچستان در پاسخ به درخواست مدیران محلی مبنی بر راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در این جلسه گفت: در رابطه با راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان استان تصمیم‌گیرنده نیست و درخواست به وزارتخانه داده می‌شود و آن‌ها بر اساس دو شاخص اصلی فضای آموزشی و نیروی انسانی در این خصوص تصمیم می‌گیرند.

این مسئول افزود: برش شهرستانی سند تحول بنیادین را برای هر شهرستان در نظر گرفته‌ایم البته هنوز در برخی کامل نیست و به‌زودی رونمایی خواهند شد.

وی بابیان اینکه بزرگ‌ترین مشکل ما در استان بازماندگان از تحصیل هستند، تأکید کرد: هرچقدر آموزش در سطوح مختلف انجام شود توسعه در منطقه بالاتر می‌رود و نیازها متفاوت خواهد بود.

رخشانی در ادامه  به ذکر آمارهایی راجع به وضعیت آموزش‌وپرورش در استان پرداخت.

 

ورود 100نفر از کنارک به دانشگاه فرهنگیان طی 5سال اخیر

در ادامه وسیم بلوچ رئیس آموزش‌وپرورش کنارک با اشاره به ورود 100نفر از این شهرستان به دانشگاه فرهنگیان در 5 سال گذشته، آمارهایی از وضعیت آموزش‌و‌پرورش در این شهرستان ارائه کرد.

صداوسیما در آموزش مهارت به دانش آموزان نقش تأثیرگذاری دارد

همایون امیری مدیر آموزش‌وپرورش چابهار نیز ضمن تقدیر از صداوسیما بابت آموزش مهارت به دانش آموزان در شرایط کرونا، نسبت به نرخ پایین ماندگاری در تحصیل دانش‌آموزان در این شهرستان ابراز نگرانی کرد.

 




مطالب مرتبط

نظرات کاربران