نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان:
تربیت نیروهای بومی یکی از عرصههای سرمایهگذاری در سیستانوبلوچستان است
نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان گفت: تربیت نیروهای بومی در بخشهای مختلف یکی از عرصههای سرمایه گذاری در استان است.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان در نشست هماندیشی مسئولان و اساتید دانشگاههای چابهار، ضمن تشکر از برگزاری جلسه و حضور اعضاء، اظهار داشت: با برگزاری چنین نشست هایی به دنبال این هستیم تا از نزدیک در جمع اساتید حضور پیدا کرده و شنونده مشکلات باشیم تا بتوانیم پیگیر مسائل باشیم.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت با اشاره به توهین اخیر به پیامبر اکرم(ص)، تاکید کرد: دشمن با اهانت به مقدسات ما در صدد آسیب رساندن به کشورما و اسلام است و این اقدام نوید رشد اسلام و ترس دشمن را میدهد.
امام جمعه زاهدان بیان کرد: خداوند خود را در قرآن به اوصاف مختلفی معرفی میکند که یکی از اینها علم است و پیامبرش را هم همین گونه معرفی میکند که این علم را به پیامبر هم تعلیم داده است.
آیتالله محامی با بیان این مطلب که انسان تنها موجود متفکر و هوشمند است، تصریح کرد: این علم باید همراه با تعهد، صبر، مقاومت، ایمان، اخلاق و مکارم اخلاقی باشد که اگر اینگونه نباشد معلوم نیست که بتواند سودمند باشد و حتی ممکن است آسیب زا بوده و به جامعه اسلامی آسیب بزند و این گونه بود که اسلام گسترش پیدا کرد.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی خاطرنشان کرد: در اسلام بر علم نافع تاکید شده و تحصیل آن واجب کفایی است و اگر در جامعه اجرا نشود همگان در مقابل آن مسئول خواهند بود اما در خصوص جنبه غیر سودمند هم در روایات آمده که از علم غیرنافع به خدا پناه میبریم.
وی گفت: دانشگاههای ما مشکلاتی دارند اما با نگاهی به گذشته در مییابیم که اقدامات زیادی نسبت به گذشته در حوزه دانشگاه ها اجرا شده و تعداد مراکز علمی بالا رفته و با ظرفیت بالایی که دانشگاه دارد و نقش ویژه ای که دانشگاه در رشد و در عرصههای مختلف دارد باید نقشآفرین باشد و این رشدهای مختلف در هم تاثیر دارند و عامل امنیت پایدار خواهند بود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اضافه کرد: باید از وجود دانشگاه ها حداکثر استفاده صورت گیرد و برای توسعه و ارتقای کمی و خصوصاً کیفی این مراکز تلاش شود.
نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: گاهی به دنبال توسعه کمی هستیم و تامین زیرساختها و اساتید را در نظر نمیگیریم در صورتی که کیفیت بسیار مهم تر است و باید سرمایهگذاری بیشتری در این بخش بشود.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان ضمن تاکید بر توجه به رشتههای دانشگاهی متناسب با نیاز منطقه، تصریح کرد: یکی از زمینههای ارزیابی عملکرد دانشگاهها بررسی میزان اشتغال فارغالتحصیلان در استان است و اگر این آمار پایین باشد مشخص میشود که این رشتهها متناسب با نیاز منطقه نبودهاند.
امام جمعه زاهدان ضمن تاکید بر حضور دانشگاه و دانشگاهیان برای حل مشکلات مردم، عنوان داشت: یکی دیگر از ملاکهای ارزیابی عملکرد دانشگاهها، برنامهریزی برای حضور در جامعه و حل مشکلات است.
وی تقویت بینش، عقلانیت، ایمان و تعهد دانشجویان را از ملزومات رشد دانست و ادامه داد: گاهی تصمیمگیریها در جامعه بر اساس منطق نیست و با افراط و تفریط همراه است و براین اساس باید تقویت عقلانیت و ایمان را وجهه همت خود قرار دهیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان ضمن تاکید بر تلاش مخلصانه و حرکتهای مستمر، اظهار داشت: دانشگاهیان باید حضورشان را در عرصه اجتماع پررنگ تر کنند و به دور از انفعال به عنوان یک مرکز علمی، مطالبهگری را تبدیل به یک فرهنگ کنند و این در گذر زمان حاصل میشود.
آیتالله محامی یکی از عرصههای سرمایهگذاری در استان را تربیت نیروهای بومی در عرصههای مختلف دانست و بیان داشت: اگر بتوانیم با طرحی نو ترکیبی از نیروهای بومی و غیربومی داشته باشیم تا تبادل فرهنگی صورت گیرد خوب است یا حتی دانشجویانی را برای تحصیل به خارج از استان بفرستیم تا از محیط خارج از استان تاثیر بگیرند.