نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان تاکید کرد
پروژههای محلی در کنار پروژههای ملی در چابهار مورد توجه قرار بگیرند
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان گفت: پروژههای محلی در کنار پروژههای ملی مورد توجه قرار بگیرند تا مردم منطقه از آن بهرهمند شوند و رشد و پیشرفت را احساس کنند.
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستانوبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان در نشست شورای اداری چابهار ضمن تبریک ایام هفته وحدت و گرامیداشت سالروز شهادت شهید تهرانیمقدم، اظهار داشت: سفرهای شهرستانی با هدف بررسی مسائل از نزدیک و شنیدن صدای مردم و مسئولین منطقه انجام میشود تا بتوان این مسائل را در جلسات مرکز کشور طرح و پیگیری کرد.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان با اشاره به عنایت رهبر معظم انقلاب اسلامی به این منطقه و رشد سریع چابهار، تاکید کرد: پروژههای محلی در کنار پروژههای ملی مورد توجه قرار بگیرند تا مردم منطقه از آن بهرهمند شوند و رشد و پیشرفت را احساس کنند.
امام جمعه زاهدان رشد علمی، فرهنگی و اجتماعی را در کنار رشد اقتصادی و عمرانی مهم دانست و بیان داشت: با وجود توجه و اهتمام به منطقه ولی اقدامات لازم کمی دیر صورت گرفته و میشد در سالهای پس از انقلاب اسلامی سریعتر انجام شود.
آیتالله محامی ضمن تاکید بر تلاش فراوان برای انجام کارهای صورت نگرفته و رفع مشکلاتی، خاطرنشان کرد: منطقه از مشکلات آب، آموزش، بهداشت و راه رنج میبرد و لازم است برای جبران عقبماندگیها نکاتی رعایت گردد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی سیستانوبلوچستان، نکته اول را حرکت جهادی، تلاش مخلصانه و فعالیت مستمر با روحیه بسیجی عنوان و تشریح کرد: فعالیت معمولی نه تنها فاصله ما را با استانهای دیگر کم نمیکند چه بسا ممکن است افزایش دهد و کاهش این فاصله مستلزم عمل جهادی و امید به آینده روشن است.
نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان، نکته دوم را قصد قربت و نیت خیر برای خدمت به خلق برای قبولی اعمال و برکت یافتن آنها از سوی خداوند متعال دانست و ادامه داد: نکته سوم، همدلی، همفکری و همیاری همه مسئولان شهرستانی، استانی و کشوری است در غیر این صورت به جای رشد و پیشرفت، وضع موجود را هم از دست میدهیم.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان در نکته چهارم خواستار مشارکت بیش از پیش مردم خصوصاً جوانان در عرصههای مختلف شد و عنوان داشت: حضور مردم در عرصههای مختلف حلال مشکلات است و دستگاههای دولتی وظیفه دارند که زمینه را برای این حضور ایجاد کنند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستانوبلوچستان، نکته پنجم را سلامت اخلاقی، مالی و کاری افراد و سازمانها معرفی کرد و متذکر شد: با توجه به بودجههای فراوان وارد شده به استان و وجود زمینههای بالای فساد، علاوه بر نظارت فردی، هر سازمان باید بر سلامت کارکنان خود نظارت داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان در تشریح نکته ششم عنوان کرد: نتیجه تلاش برای فعالیت و ارائه خدمات بیشتر، خدمت به مردم و آبروی نظام اسلامی را در پی دارد که هر دو موجب جلب رضایت الهی است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی ادامه داد: همه باید در برابر محرومیت مردم احساس شرمندگی کنیم و نباید به پیشرفتها مغرور و قانع شویم بلکه باید مسیر پیشرفت را ادامه دهیم و با اقتدا به سیره پیامبر اکرم(ص) دلسوز مردم باشیم و تمام توان خود را صرف خدمت به مردم کنیم.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستانوبلوچستان اظهار داشت: بنده در ماموریت خود تلاش نمودهام که در جهت وحدت، انس و الفت بین مردم و مسئولان اقداماتی انجام شود تا تاثیرگذاری بیشتر باشد.
آیتالله محامی با اشاره به این که رشد استان نیازمند بودجههای ملی است درباره معضل حاشیهنشینی عنوان داشت: فراهم کردن امکان اسکان حاشیهنشینان راه حل مناسبی نیست و اگر این مسأله رواج پیدا کند ممکن است در آینده دو برابر این جمعیت جایگزین افراد قبلی شوند در حالی که میتوان با احداث مسکن در در روستاهایی که امکان کار مثل کشاورزی وجود دارد هم مشکل مسکن و هم مشکل اشتغال حاشیهنشینان حل شود.
حجتالاسلام سیدمحمد موسوی امام جمعه چابهار ضمن ابراز خوشامد، برای خدمتگزاران نظام اسلامی آرزوی موفقیت نمود.
مولوی عبدالرحمان ملازهی امام جمعه و مدیریت جامعه الحرمین الشریفین چابهار نیز ضمن ابراز خیرمقدم و تاکید بر تلاش بیشتر در امر وحدت، انتظارات مردم از مسئولان نظام را متذکر شد و نسبت به همکاری مسئولان با نماینده ولی فقیه در استان ابراز امیدواری کرد.
رحمدل بامری فرماندار شهرستان چابهار در ابتدای این نشست با اشاره به ظرفیتهای بینظیر و در عین حال مشکلات بینظیر شهرستان چابهار، خدمات نظام را به این منطقه زیاد و مایه خوشبختی توصیف کرد و اظهار داشت: در هفته گذشته با حضور معاون وزیر راه، تعدادی پروژه با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان افتتاح یا کلنگزنی شد.
معاون استاندار با برشمردن مشکلات این شهرستان از جمله آب شرب، ورزش و آموزش خواستار تخصیص اعتبارات بیشتر در بودجه سال آینده به این منطقه شد.
بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی در ادامه با اشاره به قابلیت بندر چابهار در پذیرش همه انواع کشتیهای دنیا، اظهار داشت: این ویژگیهای کمنظیر، مدیون دستور رهبر معظم انقلاب برای تخصیص اعتبار از صندوق توسعه ملی بود.
وی با ارائه گزارش و آمارهای مرتبط با حوزه اقدام اداره کل بنادر و دریانوری استان بیان داشت: در خصوص ترانزیت کالاهای اساسی، ما در رتبه سوم کشور قرار داریم.
محمداکبر چاکرزهی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار با اشاره به خسارات سنگین ویروس کرونا به گردشگری در منطقه چابهار گزارشی از خدمات این سازمان در زمینه مقابله با ویروس کرونا، تامین تجهیزات پزشکی برای بیماران قلبی، احداث محیطهای آموزشی، فرهنگی و ورزشی ارائه کرد.
نورالدین میرلاشاری معاون رئیس سازمان و مدیرجهادکشاورزی چابهار نیز با اشاره به ظرفیت این منطقه در تولید محصولات گرمسیری و استوایی، از برنامهریزی این اداره برای ساماندهی هوتکها، رونق دامداری و تامین علوفه مورد نیاز دام خبر داد.