نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:
دانش آموزان گنجی بزرگ در دستان آموزش و پرورش هستند
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، گفت: دانش آموزانی که در اختیار آموزش و پرورش قرار دارند، یک گنج بزرگ و معدنی تمام نشدنی به شمار می آیند.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، تعدادی از پرسنل حوزه پرورش و مسئولان اداره کل آموزش و پرورش، به مناسبت فرا رسیدن روز امور تربیتی و تربیت اسلامی با نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان دیدار کردند.
آیت الله مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، گفت: آموزش و پرورش باید در کنار تربیت دانش آموزان، تربیت مربیان را نیز در دستور کار خود قرار دهد و هر دو موضوع را باهم پیگیری کند.
وی ادامه داد: دانش آموزانی که در اختیار آموزش و پرورش قرار دارند، یک گنج بزرگ و معدنی تمام نشدنی به شمار می آیند و در این زمینه باید تمام تلاش خود برا برای استحصال از ظرفیت دانش آموزان در آینده انجام دهیم.
وی تاکید کرد: تاکنون خدمات بسیار زیادی توسط آموزش و پرورش در استان انجام شده اما با توجه به آنکه در این نهاد کار بسیار است، نسبت به آنچه که باید انجام شود فاصله زیادی داریم.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: باید تربیت به حالت چند بعدی باشد و از تربیت تک بعدی بپرهیزیم تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.
وی تاکید کرد: تربیت جامع و متوازن بسیار مهم است و تربیت درست و خوب تحقق پیدا نمی کند مگر آنکه از مربیان خوب بهره گیری شود و در این زمینه باید تربیت مربان نیز در کنار دانش آموزان پیگیری شود.
وی خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم تا فعالیت های آموزش و پرورش از نظر کیفی و کمی افزایش پیدا کند.
برای رسیدن به میانگین کشوری باید 13هزار کلاس درس در استان احداث شود
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، گفت: باید برای رسیدن به میانگین کشوری در حوزه فضای آموزشی، 13هزار کلاس درس جدید در سیستان و بلوچستان احداث شود تا به متوسط کشوری برسیم.
حمیدرضا رخشانی افزود: تلاشهای فراوانی در حوزه آموزش و پرورش استان صورت گرفته است اما محدودیت ها زیاد می باشد.
وی ادامه داد: برای انجام کارهای نشدنی، باید با هم افزایی و همکاری همه دستگاه ها و نهادها اقدام کنیم تا کارهای نشدنی در این بخش، به کارهای قابل اجرا تبدیل شود.
وی با اشاره به کمبودهای کلاسهای درس در سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: امسال 900کلاس درس به مجموعه فضاهای آموزشی استان افزوده شده اما همزمان 25هزار دانش آموز جدید نیز به مجموعه دانش آموزان اضافه شده و براین اساس برای رسیدن به میانگین کشوری باید 13 هزار کلاس درس جدید در استان احداث و مورد بهره برداری قرار گیرد که نیازمند عزمی ملی است.
وی با اشاره به بازماندگان از تحصیل موجود در سیستان و بلوچستان، خاطر نشان کرد: گزینه های زیادی را برای به سرکلاس آوردن بازماندگان از تحصیل را درحال پیگیری می باشیم، اعتبارات خوبی نیز از سوی نهاد ریاست جمهوری به این منظور به استان تخصیص داده شده است.
این مسئول یکی از راهکارهای رفع موضوع بازماندگان از تحصیل را احداث 120 مدرسه شبانه روزی عنوان کرد و گفت: در برخی از مناطق باید بحث روستا مرکزی را پیگیری کنیم تا دانش آموزان در یک محل جمع و به تحصیل بپردازند، در این زمینه پیگیری لازم در حال انجام است تا مینی بوس برای جابجایی دانش آموزان روستاها به مدارس خریداری و به کار گیری شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون در برخی از نقاط دانش آموزان با وانت جابجا می شوند که فاقد امنیت لازم برای حفظ سلامت و جان آنها می باشند، به صورت پایلوت طرح روستامرکزی را در یکی از روستاهای شهر هامون اجرا کرده ایم که تعداد دانش آموزان افزایش پیدا کرده و تعدادی از بازماندگان از تحصیل که از نظر مالی دچار مشکگل بودند، به سرکلاس درس بازگشتند.
وی ادامه داد: با کمک ماهواره و بهره گیری از گوشیهای هوشمند نیز برای تحصیل دور از کلاس درس نیز برنامه هایی داریم که به زودی اطلاع رسانی لازم در این زمینه انجام خواهد شد.
انتهای پیام/