بازدید آیت‌الله محامی از شهرک صنعتی زاهدان

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با حضور در شهرک صنعتی زاهدان از چهار واحد مستقر در این شهرک دیدن و از نزدیک در جریان چرخه تولید محصولات قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، آیت الله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در حاشیه این بازدید بر اهمیت کار در جبهه اقتصادی تاکید کرد و گفت: فعالیت و سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی عاملی برای اشتغال زایی و پیشرفت استان است به گونه ای که افزایش قدرت اقتصادی و افزایش توان دفاعی کشور را به همراه خواهد داشت.
امام جمعه زاهدان افزود: به تعبیر مقام معظم رهبری، دشمن در عرصه های مختلف نظامی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی آرایش جنگی به خود گرفته و همواره در صدد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران است و باید با تقویت توان اقتصادی  کاری کنیم تا کشور روی پای خود بایستد و استمرار و عزت خود را حفظ کند و زیر بار فشار دشمنان نباشد.
آیت الله مصطفی محامی با اشاره به اینکه هر چقدر کار بیشتر باشد مسئولیت نیز سنگین تر می شود گفت: گلایه مندی های از عملکرد برخی ادارات مبنی بر عدم همکاری و هماهنگی آنها با حوزه صنعت وجود دارد که نیاز است تا این گلایه مندی ها با مشارکت مردم و مسئولان به گونه ای تدبیر و حل شوند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان ادامه داد: موقعیت جغرافیایی مناسب و هم مرزی با دو کشور همسایه، معادن، دریا و مردم خوب و شریف از مهمترین مزیت های سیستان و بلوچستان است که نیازمند توجه ویژه و سرمایه گذاری در بخش های مختلف است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خواستار تهیه فهرستی از مشکلات در حوزه های اقتصادی استان شد و خاطر نشان کرد: برخی از مشکلات در سطح ملی است و باید با برنامه ریزی بلند مدت به دنبال حل آن باشیم اما بخش عمده ای از مشکلات با همت و تلاش مضاعف مسئولان و اصحاب صنایع در داخل استان قابل حل است و راهکار هایی برای آن وجود دارد.
وی ادامه داد: اگر همدلی و تبادل تجربه با نگاه کادر سازی و نیرو سازی بین مجموعه های موفق و با تجربه با مجموعه های نوپا وجود داشته باشد آثار و برکات آن برای اقتصاد کشور موثر واقع خواهد شد.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان عدم فرهنگ کار و تعامل را از مهمترین ضعف های استان دانست و گفت: ناهماهنگی، عدم پشتیبانی و نگاه قومی و قبیله ای فضای نامناسبی را در استان ایجاد کرده و لازم است تا همه افراد فارغ از نگاه قوم و قبیله ای در جهت رشد و پیشرفت استان تلاش کنند.
وی ادامه داد: برخی از سرمایه گذاران بومی حاضر به سرمایه گذاری در استان خود نیستند و حتی در مواردی برخی نخبگان علمی استان هم رغبتی برای حضور در استان خود ندارند که  عواقبی مخرب از جمله عقب‌ماندگی استان از جهات مختلف را در بر خواهد داشت.
 وی خواستار تشکیل جلسات اثر بخش در حوزه اقتصاد و صنعت استان شد و افزود: ابتدا باید از مشکلات حوزه صنعت استان فهرستی تهیه و سپس با برپایی جلسات تخصصی در مقاطع مختلف و با ترتیب اولویت ها به دنبال حل مشکلات باشیم تا بتوان مسیر رشد و توسعه استان را هموار کرد.




نظرات کاربران