دیدار مدیر بنیاد علمی ایران‌شناسی در سیستان و بلوچستان با نماینده ولی‌فقیه در استان

️به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، در این دیدار خداداد خدایار مدیر بنیاد علمی ایران‌شناسی در استان با اشاره به پیشینه شکل‌گیری این بنیاد اظهار داشت: بنیاد ایران‌شناسی زیر نظر نهاد ریاست‌جمهوری و با هدف فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی، تقویت هویت ایرانی و مقابله با ایران‌هراسی شکل گرفت و شعب آن در برخی استان‌ها از جمله سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد.
️وی افزود: فعالیت بنیاد ایران‌شناسی در استان پس از سال‌ها وقفه، دوباره احیا شده و در سال‌های اخیر اقداماتی همچون راه‌اندازی مراکز استان‌شناسی و سیستان‌پژوهی با همکاری دانشگاه‌ها، تشکیل کارگروه‌های تخصصی، شناسایی پژوهشگران و فعالان فرهنگی، ایجاد شبکه همکاران افتخاری در شهرستان‌ها و پیگیری طرح‌های پژوهشی انجام شده است.
️ آیت‌الله محامی نیز در این دیدار با اشاره به تجربه فعالیت‌های پژوهشی و قرآنی گذشته خود اظهار داشت: برخی اقدامات علمی و پژوهشی با وجود دشواری‌های ابتدایی، در صورت برنامه‌ریزی و استمرار می‌تواند به آثاری ماندگار تبدیل شود.
️وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های گسترده فرهنگی سیستان و بلوچستان، پیشنهاد تدوین دایرة‌المعارف فرهنگی استان را مطرح کرد و گفت: این اثر می‌تواند مجموعه‌ای از شخصیت‌ها، آداب و رسوم، اماکن، تاریخ، فرهنگ و دیگر مؤلفه‌های هویتی استان را دربرگیرد و به معرفی بهتر این منطقه کمک کند و اگر این کار دنبال شود، مجموعه‌های مسئول نیز آمادگی دارند حمایت‌های لازم را برای تحقق آن انجام دهند.




نظرات کاربران