نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در اجتماع مردمی شهر زاهدان تبیین کرد

> پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان: ️به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، آیت الله محامی با حضور در اجتماع مردمی شهر زاهدان به سخنرانی پرداخت و با تسلیت ایام عزای امام حسین(ع)، شهادت امام سجاد(ع) و نیز شهادت «امام شهید» گفت: ملت ایران باید باور کند که «پدر خود را از دست داده است.
️امام جمعه زاهدان افزود: با اشاره به مراسم تدفین «امام شهید» گفت: این شهید بزرگوار در جوار مضجع شریف حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) آرام گرفت و در کنار امام رئوف، این امام شهید و خانواده شهید نیز به خاک سپرده شدند و همین موضوع، اندوه این مصیبت را برای ملت ایران سنگین‌تر می‌کند.
️وی گفت: این مصیبت را به همه ملت عزادار ایران و به ویژه حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای تسلیت عرض می‌کنیم.
️آیت‌الله محامی با اشاره به شرایط رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: ایشان علاوه بر مسئولیت سنگین رهبری جامعه اسلامی، در سوگ پدر، همسر، خواهر، خواهرزاده و شوهر خواهر خود نیز عزادار هستند و این حجم از مصیبت، آن هم در شرایطی که امکان دیدارهای خانوادگی، رفت‌وآمد و برگزاری مراسم معمول تسلیت وجود ندارد، شرایط بسیار دشواری را رقم زده است.
️وی ادامه داد: در چنین شرایطی، مسئولیت بسیار سنگین هدایت جامعه اسلامی نیز بر دوش ایشان قرار دارد؛ از این‌رو لازم است همه مردم ضمن عرض تسلیت، برای سلامتی، صبر، استقامت و تسلی خاطر رهبر معظم انقلاب دعا کنند.
️وی در ادامه به دومین محور سخنان خود پرداخت و اظهار کرد: به شما ملت بزرگ ایران تبریک عرض می‌کنم؛ ملتی که با عظمت و شکوه خود بار دیگر حماسه آفرید.
️آیت‌الله محامی افزود: حضور شبانه‌روزی مردم در میدان‌ها، آن هم به فرمان رهبر معظم انقلاب، برای ادامه راه انقلاب، پاسداری از آرمان‌های امام شهید و اعلام وفاداری به نظام اسلامی، جلوه‌ای کم‌نظیر از عظمت ملت ایران بود.
️وی خاطرنشان کرد: این عظمت تنها در حضور مردم در میدان‌ها خلاصه نشد، بلکه در مراسم باشکوه تشییع «امام شهید» در تهران، قم و مشهد نیز مردم صحنه‌هایی ماندگار و تاریخی خلق کردند؛ صحنه‌هایی که بیانگر وفاداری ملت به انقلاب و آرمان‌های آن بود.
️نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: این ارادت تنها به مردم ایران محدود نبود، بلکه ملت بزرگ عراق نیز با برگزاری مراسم‌های باشکوه در نجف و کربلا، ارادت و وفاداری خود را نشان دادند و تشییعی کم‌سابقه و باعظمت را رقم زدند؛ حضوری که به گفته وی، حتی جای تبریک دارد.
️وی تصریح کرد: مردم با این حضور گسترده، چشم دشمنان اسلام و انقلاب را کور کردند؛ کسانی که تصور می‌کردند با به شهادت رساندن رهبر شهید، مسیر انقلاب اسلامی متوقف می‌شود، جمهوری اسلامی متزلزل خواهد شد و ستون خیمه مقاومت فرو خواهد ریخت، اما حضور مردم همه این محاسبات را برهم زد.
️آیت‌الله محامی اظهار داشت: راه امام شهید نه‌تنها با شهادت او متوقف نشد، بلکه رهروان این مسیر بیش از گذشته شدند و حتی کسانی که پیش از این در خط انقلاب و رهبری نبودند نیز دریافتند که چه شخصیت بزرگی را از دست داده‌اند؛ شخصیتی که همه هستی خود را برای دفاع از اسلام، ایران و پیشرفت میهن اسلامی در میدان گذاشت و در همین مسیر نیز جان خود را تقدیم کرد.
️وی افزود: این حضور گسترده، دل همه آزادگان و آزادی‌خواهان جهان را شاد و امیدوار کرد و در مقابل، دشمنان را مأیوس ساخت و از این جهت، این حماسه بزرگ شایسته تقدیر و تبریک است.
️آیت‌الله محامی در ادامه سخنان خود با قدردانی از حضور و همراهی مردم سیستان و بلوچستان اظهار داشت: به نوبه خود از مردم شریف استان که همپای ملت ایران در صحنه حضور داشتند و همچنان خواهند داشت، صمیمانه تشکر می‌کنم.
️وی افزود: جمعی از مردم استان توفیق حضور در مراسم تشییع «امام شهید» را پیدا کردند و نمایندگی مردم استان را در آن مراسم عظیم بر عهده داشتند و کسانی هم که امکان حضور نداشتند، در آیین‌های بزرگداشت و مراسم‌هایی که در نقاط مختلف برای این شهید بزرگوار برگزار شد، حضور فعال داشتند که این همراهی، جای قدردانی و سپاس دارد.
️وی سپس با اشاره به چهارمین محور سخنان خود، یعنی «تکلیف مردم در شرایط کنونی»، اظهار کرد: امروز باید بدانیم که وظیفه ملت چیست و اکنون مهم‌ترین وظیفه ما این است که چشم و گوشمان به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب باشد و ببینیم ایشان از ما چه می‌خواهند.
️آیت‌الله محامی تأکید کرد: بارها گفته‌ام که باید همراه ولی حرکت کنیم؛ نه جلوتر از او و نه عقب‌تر از او، بلکه همگام با ولی باشیم.
️وی با اشاره به نمونه‌هایی از تاریخ اسلام خاطرنشان کرد: هر زمان مردم همراه ولی جامعه بوده‌اند، دست ولی برای اداره جامعه و تحقق اهداف اسلام پر بوده است نمونه روشن آن، تدبیر پیامبر اکرم(ص) در صلح حدیبیه بود؛ صلحی که در ظاهر عقب‌نشینی به نظر می‌رسید، اما به «فتح مبین» و زمینه‌ساز بزرگ‌ترین پیروزی‌های اسلام تبدیل شد. > پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان: ️نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: در مقابل، هرگاه مردم همراه ولی نبوده‌اند، نتیجه آن حوادثی مانند جنگ صفین و ماجرای حکمیت بوده است که اهداف مورد نظر محقق نشد همچنین در دوران امام حسن مجتبی(ع)، شرایط جامعه به گونه‌ای بود که آن حضرت ناچار به پذیرش صلح شدند، هرچند همان تدبیر نیز زمینه‌ساز نهضت عاشورا و قیام امام حسین(ع) شد.
️وی افزود: اگر امروز رهبر معظم انقلاب بر حضور مردم در میدان‌ها و استمرار این حضور تأکید می‌کنند، تا زمانی که ایشان این مطالبه را دارند، مردم نیز باید در صحنه بمانند، خسته نشوند و از آرمان‌های انقلاب دفاع کنند.
️آیت‌الله محامی با اشاره به مواضع رهبر معظم انقلاب درباره تفاهم‌نامه‌ها و تعهدات طرف مقابل اظهار داشت: رهبر انقلاب فرمودند که در اصل نظر دیگری داشته‌اند، اما با توجه به وعده‌ها و تعهداتی که داده شده، اجازه این روند را صادر کرده‌اند و تصریح کرده‌اند که هم ایشان و هم مردم منتظر عمل طرف مقابل به تعهدات هستند.
️وی افزود: امروز وظیفه ما این است که تحقق یا عدم تحقق این تعهدات را با دقت رصد کنیم و ببینیم آیا طرف مقابل به بندهای تفاهم‌نامه پایبند می‌ماند یا خیر.
️امام جمعه زاهدان یکی از مهم‌ترین مطالبات مطرح‌شده از سوی رهبر انقلاب را موضوع «انتقام» عنوان کرد و گفت: این مطالبه، خواسته مردم نیز هست و در مراسم میلیونی تشییع نیز یکی از شعارها و مطالبات اصلی مردم همین موضوع بود.
️وی تأکید کرد: انتظار می‌رود این مطالبه هم در عرصه اقدامات نیروهای مسلح و هم در مواضع و گفت‌وگوهای مسئولان سیاسی مورد توجه قرار گیرد.
️آیت‌الله محامی با اشاره به برخی دیگر از محورهای مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: اگر طرف مقابل به تعهدات خود عمل کرد، ما نیز به تعهدات خود عمل خواهیم کرد؛ اما اگر به تعهدات پایبند نبود، طبیعی است که نباید رفتار گذشته ادامه پیدا کند.
وی در ادامه با اشاره به موضوع تنگه هرمز اظهار کرد: اگر طرف مقابل تعهدات خود را رعایت نمی‌کند، این سؤال مطرح است که چرا ما باید محدودیت‌های خود را حفظ کنیم و چرا باید شرایط به گونه‌ای باشد که بازدارندگی لازم ایجاد نشود.
️امام جمعه زاهدان تأکید کرد: انتظار مردم این است که پاسخ جمهوری اسلامی به اقدامات دشمن، بازدارنده باشد؛ به گونه‌ای که دشمن جرئت تکرار تجاوز را پیدا نکند و هزینه اقدامات خود را به خوبی درک کند.
️وی افزود: نباید شرایط به گونه‌ای باشد که دشمن ابتدا اقدام کند، خسارت وارد سازد و عزیزان ما را به شهادت برساند و سپس ما صرفاً واکنش نشان دهیم، بلکه باید نوع پاسخ‌ها به گونه‌ای باشد که دشمن از تکرار تجاوز پشیمان شود.
️آیت‌الله محامی با اشاره به شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی اظهار داشت: همان زمان نیز گفته بودم که اگر برخوردی در شأن این جنایت صورت می‌گرفت و دشمن هزینه واقعی اقدامات خود را می‌پرداخت، شاید هرگز جرئت تکرار چنین اقداماتی را پیدا نمی‌کرد و حوادث بعدی رخ نمی‌داد.
️وی افزود: اگر امروز نیز با ضعف عمل کنیم، نتیجه آن افزایش گستاخی دشمن خواهد بود؛ بنابراین باید به گونه‌ای رفتار شود که دشمن از اقدامات خود پشیمان شود و جرئت تهدید و تجاوز دوباره را نداشته باشد.
️امام جمعه زاهدان در پایان سخنان خود با طرح چند پرسش درباره تحولات منطقه اظهار داشت: اگر از برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس و از طریق پایگاه‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام می‌شود، این پرسش مطرح است که چرا نسبت به این موضوع واکنش متناسب صورت نمی‌گیرد.
️وی همچنین با اشاره به ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان اظهار کرد: این سؤال نیز مطرح است که اگر رژیم صهیونیستی همچنان به تجاوزات خود ادامه می‌دهد، چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار این حملات و بازدارندگی در برابر آن پیش‌بینی شده است.
️آیت‌الله محامی در پایان تأکید کرد: انتظار مردم این است که در برابر هرگونه تجاوز و اقدام خصمانه دشمن، تصمیمات و اقدامات به گونه‌ای باشد که امنیت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران حفظ شده و دشمن از ادامه اقدامات خود مأیوس شود.

انتهای پیام// ۱۴۰۵/۰۴/۲۱




نظرات کاربران