نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان مطرح کرد:
بین سوختبرها و سرشبکهها تفاوت قائل شویم
نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان گفت: باید بین سرشبکهها و انسانهای نیازمندی که برای تأمین معیشت خود دچار خطا و اشتباه شدهاند تفاوت قائل شویم.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان در دیدار با حجتالاسلام موسوی رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان، با اشاره به ویژگیهای مختلف استان از جمله گستردگی، محرومیت، مرزهای گسترده آبی و خاکی، تمرکز دشمن برای ایجاد آشوب در این منطقه و در کشور، ورود مواد مخدر و مواردی از این دست که باعث سختی کار میشود، اظهار داشت: عاملی که فعالیت در این خطه را آسان و گوارا میکند، وجود مردمی خوب است.
امام جمعه زاهدان ادامه داد: یکی از نشانههای خوب مردم استان صبر و همراهی با نظام بوده با وجود این که به صدای آنها و دردهایشان توجه نشده است.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستانوبلوچستان با اشاره به نقش استان در تأمین امنیت کشور، گفت: تنوع قومی و مذهبی در استان بهگونهای است که از آن بهعنوان پایتخت وحدت اسلامی یاد میشود.
نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان در ادامه سه نکته را به نیروهای انتظامی و عقیدتی که در استان مشغول به فعالیت هستند، متذکر شد و در نکته اول بر تقویت تقویت مسائل دینی و روحیه ایمان تاکید کرد و عنوان داشت: با توجه به وجود زمینههای آلودگی در استان، برای این که نیروها بتوانند خود را از این مسائل حفظ کنند، نیازمند تقویت مسائل دینی و روحیه ایمان هستند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان نکته دوم را رعایت اخلاق اسلامی و برخورد خوب با مردم مطرح کرد و خاطرنشان ساخت: اقتدار نظام و مهر و محبت باید همراه هم نشان داده شوند و هیچ کدام به تنهایی کافی نیستند.
امامجمعه زاهدان با ابراز تأسف نسبت به کمکاریها در زمینه برقراری ارتباط با مردم، تاکید کرد: باید به نیروها آموزش داده شود در کنار حفظ و رعایت قانون، برخورد خوبی با مردم داشته باشند.
رئیس ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر سیستانوبلوچستان در تبیین نکته سوم، بیان داشت: باید بین سرشبکهها و انسانهای نیازمندی که برای تأمین معیشت خود دچار خطا و اشتباه شدهاند تفاوت قائل شویم و تیراندازی به سمت کسی که سوختبر است و برای امرار معاش دست به این کار میزند هرچند کارش درست نیست و تبعات منفی دارد ولی شرعا جایز نیست.
آیتالله محامی ضمن اشاره به شیوه مواجهه صحیح با پدیده سوختبری، تاکید کرد: باید تلاش کنیم راهی دیگر برای اشتغال و امرار معاش فراهم کنیم، سپس این راه سوختبری را ببندیم.