نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان در دیدار جمعی از فرهنگیان شهرستان سراوان تبیین کرد:
باید برای دانش آموزان خود نقش پدری ایفا کرده و آگاه باشید که عاطفه و محبت برگ برنده در تربیت شاگردان است.
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان، آیتالله مصطفی محامی در دیدار فرهنگیان شهرستان سراوان ضمن عرض تسلیت شهادت شهید سیدحسننصرالله عنوان کرد: شهید سید حسن نصرالله یک عالم مجاهد و پرچمدار جبهه مقاومت بود و تواسنت در مقابل دشمنان ایستادگی کند و اسرئیلی که طی چند روز توانست در برابر چندین کشور عربی پیروز شود اما همین اسرائیل در جنگ ۳۳ روزه نتوانست کاری پیش ببرد و مجبور به عقب نشینی شد و بعد این جنگها به ۲۲ روز و سپس به ۱۱ روز کاهش یافت و این شهید بزرگوار با شجاعت ایستادگی و نقش محوری خود را در محور مقاومت به خوبی ایفا کرد.
امام جمعه زاهدان افزود: رژیم غاصب صهیونیستی بعد از سالها توانست مکان این مجاهد بزرگ را شناسایی کند و برای به شهادت رساندنش بیش از ۸۰ تن بمب بر سر او ریختند و این نشان دهنده میزان تاثیرگذاری و بغض دشمن نسبت به این شهید بزرگوار بود.
آیتالله محامی بیان داشت: این شهید بزرگوار از بین ما رفت و حال چه کسانی باید چنین نیرویی را پرورش دهند؟ و قطعا این مسئولیت بر عهده معلمان است و میتوانند باز هم چنین افرادی را پرورش دهند تا جای این شهدای بزرگوار را گرفته و راه ایشان را ادامه دهند.
وی ادامه داد: امام خمینی(ره) هم در شهر خمین دیده به جهان گشوده و پس از مدتی با درگذشت پدر یتیم شد و در حوزه علمیه مشغول به تحصیل شد و به تدریج رشد کرده و به عنوان یک مدرس قوی در شهر قم ظهور کرد و بعد تبدیل به یک مرجع بزرگ دینی شده و با کمال قوت نفس و عظمت روحی بدون هیچ گونه ترس و واهمهای با رژیم شاهنشاهی و آمریکا به مقابله پرداخت.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد:
معلمان میتوانند چنین نخبگانی را تربیت کنند و شما باید قدر خود را بدانید و خداوند متعال را شکرگزار باشید که سرنوشت شما را این گونه رقم زده و توفیق دارید تا در چنین جایگاهی خدمت کنید.
وی اضافه کرد: اگر نگاه شما به کار این گونه باشد دیگر مادیات روی آن تاثیر نخواهد داشت و اگر گوهر وجودی و ارزش کار خود را بدانید آن را با هیچ چیز عوض نخواهید کرد و باید شکر قولی و عملی داشته باشید و شکر عملی این است که از موقعیت خود بهترین استفاده و بیشترین تلاش را برای تربیت نسل جوان داشته باشید.
آیتالله محامی گفت: برای قدرشناسی و شکرگزاری باید مسائل را برای دانش آموزان تبیین کنید تا در حد و اندازه خودشان قدرت تجزیه و تحلیل پیدا کنند و این کار پیامبران است و اگر امام خمینی(ره) فرمودند: "معلمی شغل انبیاست" باید به اقتضائات آن عمل کنیم و امام علی(ع) نیز در نهج البلاغه میفرمایند:"وَ یُثیروا لَهُم دَفائِنَ العُقول" باید بتوانید گنجینه عقلی و استعدادی که هست را شکوفا کنید.
وی ادامه داد: گاهی افراد دارای سطح علمی بالایی هستند اما قدرت عقلانیت نداشته، از توان تجزیه و تحلیل برخوردار نبوده و حتی در زندگی خانوادگی خود هم دچار مشکل هستند.
آیتالله محامی اظهار داشت: بصیرت افزایی دانش آموزان به عهده معلمان است و زمانی میتوانید این کار را انجام دهید که دغدغه و دلسوزی داشته و برای دانش آموز احساس پدری و مادری کنید.
وی افزود: باید همچون پدر و مادری که برای فرزند وقت گذاشته و سعی دارند تا نیازهای مختلف فرزند خود را تامین کنند شما هم به همین شکل عمل کنید و دست فرزند که شاگرد شماست را بگیرید و پا به پا راه ببرید و به بینش سیاسی، اجتماعی و ابعاد مختلف تربیتی او بپردازید.
آیتالله محامی اظهار داشت: وقتی شاگرد را فرزند خود بدانید در این صورت شاگرد هم این برخود معلم را فراموش نکرده و همه وجود خود را در اختیار معلم قرار میدهد.
نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد:
عاطفه و محبت به خرج دادن در حق شاگرد برگ برنده ما در تعلیم و تربیت دانش آموزان است و این کار با زحمت و سختی همراه خواهد بود اما نتیجه کار شیرین است و زمانی که یک انسان موفق را تربیت کنید برای شما خوشحال کننده خواهد بود.