در دیدار نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان و سرپرست دانشکده علوم پزشکی شهرستان چابهار صورت گرفت
بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان در جنوب استان
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان، در ابتدای این دیدار ضاربان سرپرست دانشکده علوم پزشکی شهرستان چابهار عنوان کرد: دانشکده علوم پزشکی شهرستان چابهار در ۱۵ مهرماه سال گذشته از حوزه ایرانشهر جدا شد.
️وی افزود: در حال حاضر دانشکده علوم پزشکی شهرستان چابهار جمعیت ۶۵۰ هزار نفری با وسعت ۳۷ هزار کیلومتر مربع را تحت پوشش خود قرار داده است اما متاسفانه در شاخصهای حوزه بهداشت و درمان پایینترین شاخص در کل کشور را داراست.
️ضاربان اضافه کرد: طبق میانگین کشوری به ازای هر هزار نفر ۱/۸۸ تخت بیمارستانی وجود دارد که این مقدار در استان ۱/۱ بوده و در حوزه شهرستان چابهار به ۰/۵ میرسد.
️سرپرست دانشکده علوم پزشکی شهرستان چابهار عنوان داشت:
موافقت اصولی با تأسیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار توسط وزارت بهداشت دریافت شده است و هدف نهایی ما استخراج مواد ضد سرطان از گیاهان دارویی دریایی و ساحلی است.
️در ادامه آیتالله محامی نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان نیز بیان داشت: در گذشته گزارشهایی از وضعیت بهداشت و درمان در جنوب استان و شهرستان چابهار را دریافت کردهام که متاسفانه وضعیت مناسبی وجود ندارد و نیازمند فعالیت مضاعف هستیم.
️امام جمعه زاهدان افزود: در حال حاضر با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و تغییر دولت طبعأ رسیدگی به این مسائل کمتر خواهد شد اما نباید مأیوس شد بلکه باید با همت و تلاش بیشتر به دنبال بهبود وضعیت باشیم.
️آیتالله محامی بیان داشت: در قدم اول نیازمند ارائه یک گزارش مکتوب و ترسیم موقعیت، موانع و مشکلات پیش رو هستیم و در گام بعد نیز باید مشکلات اولویت دار مشخص و برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت طراحی و در فاز اول به مشکلات اولویتدار رسیدگی و راهکارهایی پیشنهاد شود.
️وی ادامه داد: پرداختن به فهرست بلندبالایی از مشکلات و موانع کار به جایی نخواهد برد بلکه باید مشکلات اولویتدار را مشخص و در صدد حل آن تلاش شود.
️امام جمعه زاهدان تصریح کرد: گام دیگر کار اطلاعرسانی به مسئولان جهت دریافت بودجه است و سپس نیز باید این گزارشها برای مردم بیان شود تا خودشان برای حل مشکلات به میدان بیایند.
️وی اذعان داشت: باید با فرهنگسازی مناسب کاری صورت گیرد تا جوانان از انجام مشاغل کاذب خودداری کنند و از طرف دیگر نیز فرهنگسازی شود تا از ترک تحصیل دختران دانش آموز جلوگیری و آنها را برای ورود و انتخاب رشتههای مورد نیاز علوم پزشکی سوق دهیم.
️ویگفت: بحث دیگر کار احداث بیمارستانهای خصوصی است و باید از افرادی که در این حوزه سرمایهگذاری میکنند دعوت کنید و مسئولان هم روند کار را تسهیل کنند که این کار هم برای مردم و هم برای سرمایهگذاران سودمند است و حتی در ادامه میتوان بحث توریست درمانی از کشورهای همسایه را دنبال کرد.