نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان
شهید آیت‌الله رئیسی آگاهانه و مسئولانه مسیر خدمت را انتخاب کرد/
پیشرفت‌ یا عدم پیشرفت‌های کشور در مسائل ‌مختلف در گرو انتخاب رئیس جمهور است

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: پیشرفت‌ یا عدم پیشرفت‌های ما در مسائل مختلف علمی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، نظامی و ... در گرو شرکت در انتخابات و انتخاب فرد اصلح است.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی در آیین گرامیداشت اربعین شهدای پرواز اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ عنوان کرد: خداوند انسان را موجودی انتخاب گر آفرید و در جایی که قدرت انتخاب را بر عهده داریم باید مسئولیت آن انتخاب را هم بپذیریم.

امام جمعه زاهدان افزود: برای انتخاب خوب نیازمند ابزار هستیم و ابزار انتخاب خوب علم و عقل حاکم است.

آیت‌الله محامی بیان داشت: ابزار علم از این جهت مورد نیاز است که برای انتخاب صحیح صورت مسئله را درست بشناسیم و سپس بتوانیم مسئله را حل کنیم چرا که اگر اطلاعات درست نداشته باشیم نمی‌توانیم راه حل درست را ارائه کنیم و اگر اطلاعات ما غلط باشد تصمیمی‌گیری هم غلط خواهد بود.

وی ادامه داد: نیاز دوم عقل و قدرت تجزیه و تحلیل است و اگر انسان این قدرت عقلانی را نداشته باشد نمی‌تواند اطلاعات را جمع بندی و به نتیجه مطلوب برسد.

 امام جمعه زاهدان تصریح کرد:

سومین شرط این است که عقل در مملکت وجودی انسان حاکم باشد که در این صورت از علم و عقل برخوردار است و سپس عقل حکم خود را نافذ می‌کند و اقدام بر اساس حکم عقل خواهد بود و نتیجه مطلوب کسب خواهد شد و بالعکس اگر عقل حاکم و بر مملکت وجود قالب نباشد چنین فردی نمی‌تواند انتخابی درست داشته باشد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اضافه کرد: در خصوص پیامبر اکرم(ص) فرمود "وَجَحَدُوا بِهَا وَاسْتَیْقَنَتْهَا أَنْفُسُهُمْ" با اینکه یقین داشتند پیامبر، اسلام و اصول دین را انکار کردند و دلیل آن هوا و هوس، فشارهای اجتماعی و سیاسی، تهدید و تطمیع باشد.

وی گفت: با این ابزار‌ها انسان در هر مسئله که وارد می‌شود باید بررسی داشته باشد و با حکم عقل بین بد و خوب مطلوب این است که انسان خوب را انتخاب کند و بین خوب و خوب‌تر عقل حکم می‌کند انسان خوب‌تر را انتخاب کند و بین بد و بدتر نیز انتخاب خوب این است که انسان بد را انتخاب کند.

امام جمعه زاهدان بیان کرد: انتخاب‌ها گاهی فردی و گاهی جمعی است و طبعأ انتخاب جمعی دارای آثار جمعی است و اثر آن در جامعه نمایان است اما گاهی انتخاب فردی هم می‌تواند اثر جمعی و فردی داشته باشد مثلا انسان در یک مسئله شخصی انتخابی دارد و طبعأ دامنه تاثیر آن در همان اطراف خودش است اما گاهی برخی انتخاب‌ها شخصی است اما دامنه تاثیر آن روی جامعه است و ما در طول زندگی همواره با چنین انتخاب‌هایی مواجه هستیم.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: برای مثال انتخاب بین سکوت یا سخن گفتن، شهادت دادن به حقیقت و عدم شهادت، یا برخورد نیک با پدر و مادر همه این‌ها چیزی است که ما می‌توانیم آن را انتخاب کنیم.

وی گفت: پیروزی انقلاب اسلامی هم‌مرهون انتخاب شخصی و هم‌ انتخاب گروهی بود و اینکه امام‌‌ خمینی(ره) راه انقلاب را شروع کرد و ادامه داد یک انتخاب بود چرا که مراجع دیگری هم در آن دوران حضور داشتند اما چنین انتخابی نکردند و حرکت امام خمینی(ره) از سال ۱۳۴۲ به صورت آگاهانه و بر اساس مبانی دینی شروع شد و مسئولیت این انتخاب را هم پذیرفت.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: این انتخاب یک فرد بود و با انتخاب‌های افراد دیگر همراه و انتخاب یک جامعه را تشکیل داد و مردم آگاهانه انتخاب کردند که این مسیر را ادامه دهندو باعث پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ شدند.

آیت‌الله محامی اظهار داشت:

افتخار جمهوری اسلامی این است که به طور میانگین هر ساله یک انتخابات برگزار کرده و این مرکب از انتخاب افراد و انتخاب جامعه است و برای مثال در زمان انتخابات دولت سیزدهم شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جایگاه ریاست قوه قضائیه قرار داشتند اما با وجود آگاهی از سختی‌های کار و مخالفت‌های اطرافیان و اعضای خانواده و نزدیکان پا به عرصه ریاست جمهوری گذاشتند و آگاهانه و مسئولانه مسیر خدمت را انتخاب کردند و در ادامه مردم هم به میدان آمدند و انتخاب داشتند و در نهایت شهید رئیسی انتخاب شدند و آثار انتخاب ایشان تنها منحصر به گروه و جناح خاص نبود و کشور ایران و حتی سایر کشورهای منطقه و جهان از تأثیرات این انتخاب بهره‌مند شدند.

وی اذعان داشت: پیشرفت‌ یا عدم پیشرفت‌های ما در مسائل مختلف علمی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، نظامی و ... در گرو انتخاب است و انتخاب رئیس جمهور در همه این جهات تاثیرگذار است.

 

آیت‌الله محامی اظهار داشت: مردم ما در طول دوران انقلاب انتخاب‌های متعددی داشته‌اند و آثار آن را مشاهده کرده‌ایم و باید آگاه باشیم که قرار نیست خداوند معجزه داشته باشد و ما با نتیجه کارهای خود تنها خواهیم بود و طبق آیه قرآن 

خداوند تغییری در سرنوشت مردم ایجاد نمی‌کند مگر اینکه خودشان تغییری در عملکرد خودشان داشته باشند که در این صورت سرنوشت آن‌ها هم عوض شود.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: شهید رئیسی یک انتخاب مسئولانه و آگاهانه داشت و مردم هم ایشان را انتخاب کردند که امروز همه نسبت به عملکرد ایشان رضایت دارند و خدمات دولت سیزدهم را بیان می‌کنند.

وی افزود: شهید رئیسی با وجود همه حرف‌وحدیث‌ها و اعتراض ها مسیر خدمت را انتخاب کرده بود و در پنج سال اخیر که بنده در جایگاه نمایندگی ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان هستم از میان سران قوایی که در این پنج سال در استان حضور یافتند اخلاق مدار ترین آن‌ها شهید آیت‌الله رئیسی بود.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ما در آستانه انتخاب هستیم و سال‌ها باید پای این انتخاب خود بایستیم و افرادی خود را در معرض رأی مردم قرار داده‌اند و حال نوبت مردم است که شرکت یا عدم شرکت در انتخابات را انتخاب کنند.

وی ادامه داد: اگر اطلاعات ما درست باشد و قدرت تجزیه تحلیل داشته باشیم و عقل بر مملکت وجودی ما حاکم باشد به نتیجه مطلوب می‌رسیم و ترجیح با شرکت در انتخابات است چرا که عدم شرکت نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند بلکه به مشکلات می‌افزاید.

آیت‌الله محامی اظهار کرد: وقتی قرار را بر شرکت در انتخابات بگذاریم در خصوص انتخاب فرد اصلح هم وظایفی بر عهده داریم و باید انتخابی آگاهانه داشته باشیم چرا که خواسته یا ناخواسته باید پای این انتخاب بمانیم و برای همین شرکت و انتخاب فرد اصلح حائز اهمیت است.




نظرات کاربران