نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان:
اهل تشیع و تسنن باید به نظرات کارشناسی پزشکی عمل کنند/ به حکم عقل و شرع تابع نظر کارشناسی مجموعه های پزشکی هستیم

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: اگر قرار است تصمیمی گرفته شود که عاقلانه و بر طبق نظر کارشناسی باشد، تفاوتی بین اهل تشیع و تسنن وجود ندارد و باید به آن عمل کنند. 

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: اگر قرار است تصمیمی گرفته شود که عاقلانه و بر طبق نظر کارشناسی باشد، تفاوتی بین اهل تشیع و تسنن وجود ندارد و باید به آن عمل کنند. 

آیت الله محامی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در جلسه ستاد مبارزه با بیماری کرونا استان که در مجموعه استانداری برگزار شده بود، اظهار داشت: از تمامی عزیزانی که در راستای مقابله با این بیماری تلاش می کنند تشکر می کنم و ان شاءالله این بلا به زودی از سر مردم ما کم خواهد شد.

وی افزود: کار مقابله با این بیماری کاری بزرگ است که نیاز به روحیه جهادی دارد و به حمدالله روحیه عزیزان نیز جهادی است که جای تشکر و قدردانی دارد.

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در ادامه گفت: هم به حکم عقل و هم به حکم شرع ما تابع نظر کارشناسی عزیزان در مجموعه های پزشکی هستیم؛ لذا عزیزان باید در این رابطه نگاه مناسب و عاقلانه داشته و اعلام کنند.

آیت الله محامی تاکید کرد: با توجه به نظر کارشناسانی مسوولان علوم پزشکی ما نیز نماز جمعه را تعطیل کرده که در این بین اهل تشیع نسبت به نماز جمعه حکم واجب تخییری دارند که نسبت به اینکه حفظ سلامت مردم مهم تر بود نمازهای جمعه تعطیل شد.

وی افزود: اما در بین اهل سنت نماز جمعه واجب تعیینی است و برای همین تصمیم برای تعطیلی نمازهای اهل سنت سخت تر است لیکن جان انسان ها نیز از آن واجب تر است و باید تضمینی درست گرفته شود.

وی تصریح کرد: اگر قرار است تصمیمی گرفته شود که عاقلانه و بر طبق نظر کارشناسی باشد، می بایست ابلاغ شود و تفاوتی بین اهل تشیع و تسنن نیز وجود ندارد و باید به آن تن داده شود.

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان تاکید کرد: ما باید هم مردم را نسبت به رعایت مسائل بهداشتی حساس کنیم و هم به گونه ای عمل کنیم که آرامش روانی آن ها را از بین نبریم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما باید همه اقدامات بهداشتی را انجام دهیم و در کنار آن خود و دیگران را نسبت به عبادت، دعا و انس با قرآن و اهل بیت در فرصت ماه رجب و شعبان که در پیش داریم توصیه کنیم. قرآن شفای دردهای جسمی و روحی است و در این زمان نباید از شفیع قرار دادن پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) غافل شد.




نظرات کاربران