با حضور و سخنرانی نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان
مراسم گرامیداشت مرحوم آیتالله سید محمد موسوی نژاد در شهرستان قم برگزار شد
️به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان، مراسم گرامیداشت مرحوم آیتالله سید محمد موسوی نژاد و آیین رونمایی از یادنامه ایشان در دارالقرآن علامه طباطبایی شهرستان قم با حضور و سخنرانی آیتالله محامی برگزار شد.
️ امام جمعه زاهدان در این مراسم عنوان کرد: یکی از عوامل موثر در برکت کار و کسب توفیقات مرحوم آیتالله موسوینژاد اخلاص ایشان بود به گونهای که ایشان برای مادیات هیچ شأنی قائل نبود و به یک هدف مقدس معتقد بود و بدون هیچ توقعی با کمال اعتقاد از خودگذشتگی به خرج داد و همه زندگی خود را در آن مسیر قرار داد.
️امام جمعه زاهدان به بیان خاطرات، ویژگیها و تلاشهای مرحوم آیتالله موسوینژاد در تعلیم و تربیت طلاب حوزههای علمیه پرداخت و افزود: مرحوم آیتالله موسوی نژاد با تمام اخلاصی که از آن برخوردار بود زندگی خود را پای تربیت طلاب گذشته و برای آنها پدری میکرد و همواره به دنبال تربیت جامع و متوازن طلاب بود و برای هر یک از طلبهها جداگانه وقت گذاشته و در تلاش بود تا به لحاظ علمی، اخلاقی، بصیرتی، سیاسی و ... رشدی متوازن پیدا کنند و برای همه طلاب نسخه واحد در نظر نمیگرفت و یکی از عوامل موفقیتهای ایشان همین نکته بود.
️آیتالله محامی بیان داشت: ایشان در کنار مدیریت قاطعانه خود، فردی متواضع بوده، کرامت طلاب را رعایت میکرد و برای هر یک از آنها شخصیت قائل بود و به معنای واقعی کلمه برای طلاب پدری میکرد.
️وی ضمن تشکر از گردآورندگان یادواره مرحوم آیتالله موسوینژاد اظهار داشت: یکی از نیازهای عمده ما تهیه منشور تعلیم و تربیت در اداره حوزههای علمیه است و میتوان از تجربیات و مجموعه بیانات مرحوم آیتالله موسوینژاد منشوری جهت ساخت مدرسهای در تراز انقلاب اسلامی تهیه کرد.
️آیتالله محامی گفت: برخی از روشهای مدیریتی ایشان سلیقهای است و سلایق مدیریتی متفاوت است اما اگر بتوان در جلسات و کرسیهای نظریه پردازی به عنوان یک موضوع محور بحث قرار گیرد موثر واقع خواهد شد.
️وی گفت: شاگردان مرحوم آیتالله موسوینژاد باید احساس وظیفه مضاعف کرده و راه ایشان را دنبال کنند چرا که کار حوزههای علمیه و تربیت طلبه فاضل، متعهد، خوش فکر و کارآمد از جمله امورات زیربنایی است آن هم در دورانی که با جنگ ترکیبی و شبخون فرهنگی دشمن مواجه هستیم و این کار به نوعی کادرسازی برای اسلام بوده و مهمترین، موثرترین، زیربنایی ترین و ماندگارترین کار است و البته کاری سخت بوده و لازمه آن این است که ابتدا به تربیت خود بپردازیم و در ادامه برای تربیت سایرین تلاش کنیم.