با نظر علمای اهل سنت صورت گرفت
تعیین وضعیت خدمات قابل ارائه به مدارس علوم دینی اهل سنت سیستان و بلوچستان
نشست شورای آموزش و پژوهش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت با موضوع انواع و کیفیت خدمات قابل ارائه به طلاب و مدرسین علوم دینی اهل سنت استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، دومین نشست شورای آموزش و پژوهش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان با حضور آیتالله مصطفی نماینده ولی فقیه در استان، برخی از مدیران نهاد و علمای اهل سنت استان از جمله آقایان مولوی محمدعیسی امیری، عبدالغنی بدری، عبدالکریم حسینپور، شمسالحق دامنی، عثمان قلندرزهی و حافظ اسماعیل ملازهی برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در ابتدا ضمن تشکر از حضور اعضای شورا عنوان داشت: رویکرد ما استفاده از نظرات کارشناسی علمای اهل سنت در موضوعات مرتبط با اهل سنت است و این رویکرد ان شاءالله تداوم خواهد داشت.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان رسالت شورای آموزش و پژوهش را تصمیمسازی برای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان در موضوعات مرتبط با مدارس علوم دینی استان عنوان کرد و با اشاره به خدماتی که میتواند از سوی نظام به مدارس علوم دینی اهل سنت ارائه شود، اظهار داشت: با حفظ استقلال مدارس دینی، علمای محترم عضو شورا در مورد بهرهمندی طلاب و مدارس دینی از این خدمات، اعلام نظر نمایند.
رئیس شورای راهبردی استان در مورد توسعه فیریکی مدارس علوم دینی، ضرورت در نظر گرفتن معیارهای منطقی و پیروی از اسلوب مشخص را مورد تأکید قرار داد و در مورد ساخت و ساز بدون مجوز و تخطی از قانون اظهار داشت: ما صراحتا با این گونه اقدامات که بدون در نظر گرفتن قوانین و بدون هماهنگی با نهادهای ذیربط انجام شده مخالف هستیم و باید در این شورا ملاکها و معیارهای تأسیس و توسعه مدارس دینی را مورد بحث قرار داده و تعیین کنیم.
آیتالله محامی در ادامه به حضور سه تن از علمای اهل سنت استان در شوراهای برنامهریزی و علمی کشور و امکان تاثیرگذاری بر تصمیمگیریهای کلان در مورد مدارس دینی استان اشاره و بر مشارکت حداکثری علما تأکید نمود.
در ادامه، اعضای شورا نیز ضمن تقدیر از مواضع نماینده ولی فقیه در استان راجع به موضوع استقلال مدارس علمیه اهل سنت، این نکته را دغدغه خود و مدیران مدارس عنوان و فضای این جلسه را فضای «تفاهم، همکاری و مذاکره» توصیف کردند.
در این نشست موضوع ارائه خدمات به مدارس علوم دینی اهل سنت از جمله بیمه تامین اجتماعی، معافیت تحصیلی طلاب، عیدی مقام معظم رهبری، شهریه، و ... مورد بحث قرار گرفته و در مورد ماهیت و کیفیت ارائه آنها به طلاب، مدرسین و مدارس علوم دینی اهل سنت تصمیم گرفته شد.
در ابتدای جلسه حجتالاسلام حمید مهدینژاد مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه استان توضیحاتی را درباره مجموعه خدمات در نظر گرفته شده برای مدارس علوم دینی اهل سنت، ارائه داد.