نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان تاکید کرد
نظارت نظام اسلامی بر حوزههای علمیه اهل سنت با پرهیز از تصدیگری
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ضمن ضروری دانستن اصل نظارت بر حوزههای علمیه اهل سنت در چارچوب مقررات نظام جمهوری اسلامی گفت: پرهیز از تصدیگری و همچنین اصالت بخشی به مدیریت امور توسط مدیران حوزهها از سیاستهای محوری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان است.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در نشست شورای آموزش و پژوهش نهاد رهبری در امور اهل سنت استان در تبیین سه هدف اصلی این نشست اظهار داشت: تصمیمگیری با استفاده از عقل جمعی، افزایش مشارکت علما، فرهیختگان و بزرگان اهل سنت و همچنین پیگیری مشکلات و مسائل استان با محوریت بزرگان، اهداف اصلی این جلسات و موارد مشابه است.
امام جمعه زاهدان با تاکید بر ضرورت تحکیم و وحدت و انسجام در استان، خاطرنشان کرد: رعایت انصاف، صداقت و تطابق حرف و عمل و تکریم علما، فرهیختگان و دانشمندان از سیاستهای اصلی نشست شورای آموزش و پژوهش است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی ضمن ضروری دانستن اصل نظارت بر حوزههای علمیه اهل سنت در چارچوب مقررات نظام جمهوری اسلامی گفت: پرهیز از تصدیگری و همچنین اصالت بخشی به مدیریت امور توسط مدیران حوزهها از سیاستهای محوری در این زمینه است.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت با اشاره به این که ارائه خدمات نظام اسلامی متناسب با عملکرد حوزههای علمیه صورت خواهد گرفت، اظهار داشت: یکی دیگر از برنامههای نهاد رهبری در امور اهل سنت شناسایی نیروهای فاضل و متعهد، زمینهسازی لازم برای رشد علمی و اجتماعی و سپس بهکارگیری آنها است.
رئیس شورای راهبردی استان عنوان کرد: در نشستهایی با آقای مولوی عبدالرحمان در چابهار و سپس با آقای مولوی عبدالحمید در زاهدان، رشد حوزههای علمیه اهل سنت مورد تاکید قرار گرفت که نتیجه این جلسات، برقراری نشستهایی با سایر علما و مدیران مدارس دینی و بازگویی اهمیت رشد و پیشرفت حوزههای علمیه اهل سنت بود.
آیتالله مصطفی محامی خاطرنشان ساخت: این شورا میتواند نقش مهمی را به عنوان محل تفکر و تصمیمسازی در مدارس دینی ایفا کند.
لازم به ذکر است که در ادامه جلسه، با مشارکت و همفکری علمای اهل سنت، سازوکار نظارت بر حوزههای علمیه به بحث گذاشته شد.