نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان
طرح گزینههای غیربومی برای امامان جمعه نقاط دیگر ممکن است مناسب باشد اما برای سیستان خیر
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با ابراز امیدواری نسبت به بهرهگیری از گزینه بومی برای امامت جمعه شهرستانهای منطقه سیستان خاطرنشان کرد: این منطقه از فضلای زیادی بهرهمند است و طرح گزینههای غیربومی برای نقاط دیگر ممکن است مناسب باشد اما برای سیستان خیر.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در استان در دیدار ائمه جمعه شهرستانهای زهک و هیرمند با اشاره به طرح آبرسانی به ۴۶ هزار هکتار از اراضی منطقه سیستان گفت: طی پیگیریهای ائمه محترم جمعه منطقه و درخواستهای مکرر مردم و پس از گفتگو با استاندار و مسئولان مربوطه، مشکلات و موانع طرح بررسی شد.
رئیس شورای راهبردی استان ادامه داد: پس از بررسیها، اطلاعات لازم از طرف دفتر نماینده ولی فقیه در استان در اختیار تولیت آستان قدس رضوی قرار گرفت و درخواست شد تا با ورود مستقیم این مجموعه، موانع و مشکلات پیش رو حل شده و طرح مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
آیتالله مصطفی محامی راجع به جابهجایی ائمه جمعه با ذکر این نکته که چنین مباحثی از حیث شورای سیاستگذاری ائمه جمعه دنبال میشود نه دفتر نماینده ولی فقیه، عنوان کرد: این شورا بحث جابهجایی را قبل از ورود ما به استان مطرح نموده بود ولی تا کنون اقدامی صورت نگرفته است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بنده همواره درباره جابجاییها سیاستهای کلی را از جمله لزوم توانمندی افراد در مدیریت و امامت جامعه، ارتقاء سطح ائمه جمعه و اولویت استفاده از نیروهای بومی طرح نمودهام.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به وجود اختلاف دیدگاه درباره کیفیت جابجایی در کل کشور عنوان داشت: عدهای معتقدند فردی که منصوب میشود پس از مدتی به محیط و جایگاه آشنایی پیدا کرده و بهتر است زمان طولانی در آن جایگاه حضور داشته باشد و در مقابل عدهای معتقدند دوران مسئولیت باید کوتاهتر باشد.
آیتالله محامی هر کدام از دو حالت را دارای منافع و ضررهایی دانسته و ادامه داد: بنده منفعت حالت دوم را به علت ایجاد تنوع و نشاط، بیشتر میدانم و غالب دستگاههای کشور نیز حالت دوم را مدنظر دارند اگرچه آسیبهایی در آن محتمل است.
رئیس شورای راهبردی استان با تاکید بر استفاده از توانمندی افراد در امر جابهجایی به استناد تعبیر «وضع الشیء فی موضعه» از امیرالمؤمنین(ع) خاطرنشان کرد: از دست دادن نیرو برای دستگاه امامت جمعه یک خسارت است لذا باید از این سرمایه در جای دیگر استفاده شود مگر این که نیرو مشکل یا ضعفی داشته باشد.
وی افزود: از طرفی باید معیارهای توانایی برقراری ارتباط با مردم و تداوم کارهای خیر نفر قبل و همچنین تناسب با منطقه، در انتصاب فرد جدید مدنظر قرار بگیرند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به سیره اخلاقی بزرگان مبنی بر «توطین نفس» متذکر شد: بازداری نفس از مأنوس شدن به یک کار، مرتبه اخلاقی بلندی است و ما باید برای سربازی نظام توطین نفس نموده و خودمان را برای ارائه خدمت در هر جایگاه و منطقهای آماده کنیم.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با ابراز امیدواری نسبت به بهرهگیری از گزینه بومی برای امامت جمعه شهرستانهای منطقه سیستان خاطرنشان کرد: این منطقه از فضلای زیادی بهرهمند است و طرح گزینههای غیربومی برای جاهای دیگر ممکن است مناسب باشد اما برای سیستان خیر.