نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان
صرفهجویی در مصرف برق باید از خود دستگاهها شروع شود
نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان گفت: صرفهجویی در مصرف برق باید از خود دستگاهها آغاز شود و نیاز به عزم ملی و کار همه جانبه دارد.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان در دیدار مدیرعامل برق منطقهای استان ضمن استماع گزارشی از آخرین وضعیت استان در حوزه تولید و توزیع برق خواستار افزایش تلاشها جهت تامین بودجه با مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی و بودجههای دولتی برای تسریع روند پروژهها شد و عنوان کرد: پیشرفت استان به مجموعهای به هم پیوسته از برق، آب، راه، صنعت و... گره خورده که باید پا به پای هم پیش بروند.
امام جمعه زاهدان عدم تمایل سرمایه گذاران برای حضور در استان را ناشی از برخی مشکلات فرهنگی و امنیتی دانست و افزود: در این فضا نیازمند توجیه و حمایت بیشتر سرمایه گذاران هستیم.
آیتالله محامی بیان داشت: در گام بعد باید به تبیین مسائل برای مردم بپردازیم که خاموش کردن یک لامپ اضافه توسط هر نفر به چه میزان به صرفهجویی در مصرف برق کمک خواهد کرد اما متاسفانه در این جهت کم کاریهایی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: این فعالیتها باید از خود دستگاهها آغاز و نیاز به عزم ملی و کار همه جانبه دارد که بخشی از فرهنگ سازیها از طریق تریبونهای نماز جمعه و بخش عمدهای از کار باید در صداوسیما صورت پذیرد.
نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان اظهار داشت: در فصولی از سال افزایش خاموشیها و قطع برق باعث نارضایتی مردم میشود اما باید به این نکته توجه داشت که خاموش کردن صنایع در ازای تامین برق مصرفی مردم آسیب زاست و دود آن در چشم مردم خواهد رفت و شاید در چنین شرایطی بهترین کار توزیع خاموشیها بین مردم و صنایع است.
آیتالله محامی بیان داشت: در بسیاری از عرصهها امکان صرفهجویی وجود دارد اما متاسفانه رعایت نمیشود و نیاز به فرهنگ سازی با عزم ملی و اطلاع رسانی گسترده وجود دارد.
همچنین در ابتدای این دیدار علیرضا پرنده مطلق مدیرعامل برق منطقهای استان گفت: مصرف برق در سیستانوبلوچستان ۲/۶ درصد کشور می باشد در حالی که ۱/۶ درصد از تولید برق کشور را متعلق به استان ماست و ۴۵ درصد برق مورد نیاز خود را از شبکه تامین میکنیم.
وی ادامه داد: در کل کشور۹۵۰ مگاوات برق تجدید پذیر داریم که با آماده سازی زیرساختها در استان طی دو سال آینده تولید هزار مگاوات برق تجدید پذیر از جمله برنامههاست.