نماینده مقام‌ معظم رهبری در سیستان‌وبلوچستان 
زاهدان را بر اساس تعبیر رهبری به عنوان «پایتخت وحدت اسلامی»، بسازیم

نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: باید ضمن افتخار به عنوان «پایتخت وحدت اسلامی» که برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری است، زاهدان را بر همین اساس بسازیم.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان در جشنواره سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زاهدان در محل شهرداری منطقه دو با اشاره به مصوبه شورای فرهنگ عمومی استان در خصوص نامگذاری سوم بهمن ماه تحت عنوان روز زاهدان بر اساس سالروز تشکیل انجمن بلدیه در این شهر گفت: شهر زاهدان پایتخت وحدت اسلامی است که برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری است، نشان دهنده شناخت کامل ایشان از استان ماست.
آیت‌الله محامی عنوان کرد: باید ضمن افتخار به این عنوان و شهرمان را بر همین اساس بسازیم زیرا این افتخار، یک روزه حاصل نشده بلکه انس و الفت مردم در طول سالی‌ها، عامل ایجاد چنین وحدت و همگرایی شده است که دشمنان ما با هر ابزاری به دنبال ایجاد خدشه بر آن هستند.
 امام جمعه زاهدان افزود: هر کس در هر جایگاهی و به هر طریقی که می‌تواند باید در این عرصه ورود و نقش‌آفرینی کند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به فاصله معنادار شهر زاهدان با سایر شهرهای کشور، ادامه داد: برای کم کردن این فاصله نیاز به پشتکار، تلاش شبانه‌روزی، مدیریت قوی و استفاده حداکثری از امکانات داریم.
وی افزود: برای ایجاد تحول در شهر زاهدان، شورای شهر و شهرداری باید یک افق بلند را در نظر داشته باشند و تحولی در برنامه‌ها، ساختارها، دیدگاه‌ها و هزینه کرد بودجه‌های خود داشته باشند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان‌وبلوچستان با اشاره به این که مردم، شایسته ارائه خدمت هستند تصریح کرد: عملکرد شهرداری و شورای شهر زاهدان باید به گونه ای باشد که هیچ شائبه‌ای مبنی بر نبود عدالت و سوء مدیریت ایجاد نشود و مردم، شهرداری را از خودشان بدانند که در این صورت اگر مشکل و محدودیت‌هایی وجود داشته باشد برای مردم قابل تحمل خواهد بود.
آیت‌الله محامی خاطر نشان کرد: اگر مردم نتیجه کارهای شهرداری را ببینند حتما همراهی و سرمایه‌گذاری لازم را به عمل خواهند آورد.
نماینده مقام معظم رهبری در سیستان‌وبلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: خداوند متعال از حضرت زهرا(س) به عنوان خیر کثیر یاد کرده و به پیامبر اکرم(ص) دستور داده شده که برای این هدیه بزرگ قربانی کرده و شکر به جای بیاورد.
امام جمعه زاهدان افزود: حضرت فاطمه(س) نمونه یک انسان کامل بود و میزان همراهی ایشان با پیامبر اکرم(ص) به قدری  بود که ام ابیها نام گرفت و پیامبر نیز جایگاه خاصی برای ایشان قائل بود.
وی ادامه داد: حضرت فاطمه(س) همسر و مادری ارزشمند بود که در کنار ایفای نقش در خانه و تربیت فرزندان، از طریق تعلیم و تربیت صحابه و همچنین حضور در صحنه جهاد و دفاع از ولایت و امامت، در جامعه نیز نقش‌آفرینی کرد.
وی گفت: اداره خانه و تربیت فرزند، از مدیریت هر کارخانه و تولید هر محصولی ارزشمندتر است و بانوان جامعه اسلامی باید از حضرت فاطمه(س) الگوگیری کنند.




نظرات کاربران