نماینده مقام معظم رهبری در سیستان‌وبلوچستان
همسران طلاب آنها را در مسیر رسالت شان یاری کنند

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان‌وبلوچستان گفت: گاهی زندگی طلبگی دارای ویژگی دیگر از جمله رسالت محوری است و همسران طلاب باید آنها را در مسیر رسالت شان یاری کنند.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده مقام معظم رهبری در سیستان‌وبلوچستان در اختتامیه همایش و کارگاه تخصصی پیوند های آسمانی طلاب و روحانیون شیعه و سنی استان با اشاره به آیه ۲۱ سوره مبارکه روم به تفسیر این آیه پرداخت و گفت: در این آیه خداوند متعال بیان فرموده که ما از جنس شما همسرانی را آفریدیم که آرامش بگیرید و خداوند بین شما محبت و مودت قرار داد و این به عنوان یک نکته محوری باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: باید برای تحقق این هدف تلاش کنیم تا خانه محل آرامش و محبت بین زن و شوهر باشد و این آرامش هر روز افزایش پیدا کند که چنین چیزی هم به هنر زن خانه و هم به رفتار مرد خانه بستگی دارد.
امام جمعه زاهدان افزود: پیش بردن زندگی زوجین صرفا بر اساس حق و تکلیف، شیرینی زندگی را میسر نمی کند زیرا حق و تکلیف کاری حداقلی برای  دوام زندگی است و برای لذت در زندگی باید بر مبنای عشق، محبت و مودت عمل کرد.
آیت‌الله محامی بیان داشت: باید کانون خانواده به نحوی گرم باشد که برای هر یک از زوجین جاذبه داشته و عامل انگیزه آن ها برای ورود هر چه زودتر به خانه باشد.
وی ادامه داد: نحوه زندگی طلبگی برای هر یک از طلبه ها مهم است و گاهی مرد و زن مشغول تحصیل هستند و در چنین شرایطی کمک حال یکدیگر و به خوبی همدیگر را درک می کنند.
این استاد درس خارج حوزه علمیه اظهار داشت: گاهی زندگی طلبگی دارای ویژگی دیگر از جمله رسالت محوری است و فرد طلبه باید مشخص کند که رسالت او تبلیغ دین و معارف الهی است و در صورتی که همسر او دارای این درک باشد به هر نحوی کمک حال او خواهد بود زیرا پیشرفت هر مردی در گرو کمک و حمایت همسر او در زندگی مشترک است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی بیان داشت: زندگی تحصیلی یا زندگی طلبگی بر اساس رسالت محوری مهم است و باید احساس کنند که در مسیر دین و سرباز اسلام هستند و وظایف تقسیم شده است و هر یک وظایفی را بر عهده دارند که در چنین صورتی محبت بین آن ها افزایش پیدا می کند و این دوستی تا فردای قیامت ادامه دار خواهد بود.
وی گفت: اگر در زندگی مشترک خدا جایگاهی نداشته باشد در ابتدای زندگی مباحث غریزی غلبه خواهد داشت و عامل انس و الفت خواهد بود اما پس از مدتی اختلافات خود را نشان داده و عامل کینه و بغض خواهد شد.
آیت‌الله محامی تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا پایه زندگی خود را بر اساس راه خدا بنا کرده و فرزندان ما نیز در همین فضا رشد پیدا کنند.
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی نژاد مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه استان نیز گفت: مرکز خدمات حوزه های علمیه هر ساله کارگاه ها و همایش های ازدواج برگزار می کند و در این دوره نیز  بیش از ۱۲۰ زوج جوان از سایر نقاط استان در این کارگاه شرکت نموده اند.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران