نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان:
ما در مقام عمل به امربهمعروف و نهی از منکر بدهکار هستیم
نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان گفت: ما در مقام عمل به امربهمعروف و نهی از منکر در ابعاد فردی و اجتماعی بدهکار هستیم و گواه این موضوع نیز فسادهای موجود در جامعه است.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی، نماینده ولیفقیه در استان در اولین نشست شورای امربهمعروف و نهی از منکر استان اظهار داشت: اهمیت امربهمعروف و نهی از منکر درآیات و روایات بهقدری است که در روایات آمده اگر این دو فریضه ترک شوند، همه جامعه گرفتار میشوند.
رئیس ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان تأکید کرد: ما در مقام عمل به امربهمعروف و نهی از منکر در ابعاد فردی و اجتماعی بدهکار هستیم و به نحو شایسته به این دو فریضه الهی نپرداختهایم و گواه این موضوع نیز فسادهای موجود در جامعه است.
امامجمعه زاهدان با تأکید بر ضرورت نظارت عمومی، تصریح کرد: همه اعضای جامعه باید نسبت به امربهمعروف و نهی از منکر دغدغه داشته باشند و در برابر منکرات موضعگیری داشته و در برابر ترک واجبات بایستند و اگر اینگونه عمل میشد هماکنون فساد و رانت و غیره در جامعه وجود نداشت.
آیتالله محامی با اشاره به نقاط قوت درزمینهٔ امربهمعروف و نهی از منکر در کشور، اضافه کرد: باوجود کمکاری و ضعفها، نقاط قوت ما نباید نادیده گرفته شود و انتظار این است که باآنهمه جانفشانی شهدا و مقاومت در برابر مستکبران عالم، بتوانیم با آسیبها و فسادهای درون خود مبارزه کنیم.
رئیس ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان با اشاره به امکان ادغام شورای فرهنگی در شورای فرهنگ عمومی استان، خاطرنشان کرد: شوراهای فعال درزمینهٔ فرهنگی ازجمله شورای نماز، شورای امربهمعروف و نهی از منکر، شورای زکات و غیره که اکثر اعضای آنها نیز مشترک هستند، میتوانند در قالب کمیته و کارگروه ذیل شورای فرهنگ عمومی استان تعریف شوند و سالانه دو بار نتیجه فعالیت کمیتهها در شورای فرهنگی عمومی تشریح شود.
نماینده ولیفقیه در استان با تأکید بر لزوم برنامهریزی در کارها، بیان کرد: ستاد امربهمعروف و نهی از منکر برای برآورد میزان تأثیر فعالیتهای صورت گرفته در سطح جامعه، ارزیابی از عملکرد خود را در دستور کار قرار دهد.
*
از سال گذشته امربهمعروف به سمت مطالبه گری سوق پیدا کرد
دبیر ستاد امربهمعروف و نهی از منکر سیستانوبلوچستان نیز در این جلسه گفت: از یک سال گذشته تاکنون کمیسیونهای مختلفی را در ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان فعال کردهایم و در این مدت در ستاد مرکزی نیز تغییراتی حاصل شد که بر اساس آن نوع عملکرد و مدیریت درزمینهٔ امرونهی از منکر تغییر پیدا کرد.
محسن اکبری افزود: بر اساس تغییرات انجامشده، مقرر شد که امربهمعروف به سمت مطالبه گری برود تا مطالبه و خواستههای مردمی و اجتماعی در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی محقق بشود.
وی بابیان اینکه در جامعه حجاب را یکی از شاخصههای اصلی امربهمعروف و نهی از منکر میشناسند، تصریح کرد: با توجه به تغییرات جدید، طوری باید اقدام شود که حجاب به یک خواسته عمومی در سطح کشور تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه آموزش یکی از برنامههایی بود که با توجه به تغییرات جدید در تهران انجام شد و در استان نیز با حضور افراد جدید در راستای مطالبه گری تداوم پیدا کرد، ادامه داد: در این راستا ضمن حضور در سطح شهرستانها ستادهای شهرستانی امربهمعروف و نهی از منکر فعالشدهاند.
اکبری گفت: سال گذشته مطالبات مردم دستهبندی و بخشی از آنها نیز در فضای رسانهای و مجازی مورد پیگیری قرار گرفت.
وی در ادامه به تشریح عملکرد ستاد امربهمعروف و نهی از منکر در طی سال گذشته و جاری پرداخت و در پایان نیز اعضای شورا به بیان درخواستها، مشکلات و گزارش عملکرد خود پرداختند.