نماینده مقام معظم رهبری در سیستانوبلوچستان
تقویت روحیه صمیمیت عامل گسترش وحدت و انسجام در جامعه اسلامی
نماینده مقام معظم رهبری در سیستانوبلوچستان گفت: لازمه گسترش وحدت و انسجام در جامعه اسلامی تقویت روحیه صمیمیت در میان مردم است.
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستانوبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده مقام معظم رهبری در سیستانوبلوچستان در سمینار ائمه جمعه اهل سنت با موضوع نقش روحانیون و ائمه جمعه در پیشرفت و آبادانی استان گفت: خداوند در قرآن کریم امت اسلامی را امت واحد خوانده و از روی رحمت خود پیامبران و قرآن را فرستاده و پیامبر خود را رحمت للعالمین معرفی کرده است.
امام جمعه زاهدان افزود: خداوند بر انس، الفت، وحدت و انسجام جامعه اسلامی تاکید و از سوءظن، غیبت و درگیری منع کرده است.
آیتالله محامی بیان داشت: لازمه گسترش وحدت و انسجام در جامعه اسلامی تقویت روحیه صمیمیت در میان مردم است زیرا دشمن با نفرت پراکنی در تلاش است تا درگیری، خشونت و تفرقه را به نام اسلام در سطح جامعه ایجاد کند که این کارها با روح اسلام هیچ گونه سازگاری ندارد.
نماینده مقام معظم رهبری در سیستانوبلوچستان با بیان این که باید از هر فرصتی برای حفظ، تقویت، عمق بخشی و گسترش وحدت استفاده کنیم، اظهار داشت: علما وارث درهم و دینار نیستند بلکه وارث رسالت پیامبر هستند و اگر پیامبر برای رشد علمی و ارتقاء فرهنگی مردم تلاش کرد علما نیز باید در راستای این اهداف تلاش کنند.
این استاد درس خارج حوزه علمیه، محل و محور کار علمای دین را مسجد عنوان کرد و افزود: باید برای احیاء مساجد در محلات تلاش کرده و مسجد را تبدیل به پایگاه علمی، تربیتی و محلی برای رسیدگی به امورات اجتماعی قرار دهیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بیان کرد: نماز های جماعت و جمعه باید پایگاه و قلب تپنده مباحث فرهنگی در شهر باشد و برای رشد، راهنمایی و تذکر به مردم از این ابزار استفاده کنیم.
وی یکی از آسیبهای موجود در استان را عدم مشارکت جوانان در پروژههای عمرانی و روی آوردن آنها به شغلهای کاذب عنوان کرد و بیان داشت: نقش علما در راستای فرهنگ سازی برای مردم بسیار مهم است و به عنوان نمونه عدم استقبال مردم برای تزریق واکسن کرونا از جمله مواردی است که علما باید در مساجد برای مردم تبیین کنند.
آیتالله محامی خواستار استفاده درست از همه ابزار و تلاش برای تبدیل مساجد به پایگاه حل مشکلات مردم شد و گفت: مساجد باید پایگاه حل مشکلات مردم و محلی برای رسیدگی به مطالبات، ارتقاء علمی، اخلاقی و معنوی باشد.
وی با ابراز تأثر از درگیری، آدم ربایی و قتل در جامعه بیان داشت: باید تلاش کنیم تا سطح فرهنگ جامعه را بالا برده و از این گونه مشکلات پیشگیری کنیم.
نماینده مقام معظم رهبری در سیستانوبلوچستان بیان کرد: علما زمانی می توانند به رسالت خود عمل کنند که ابتدا به خود پرداخته و نفس خود را رشد دهند و اگر به دنبال پرتو افکنی و نور افشانی جامعه به نور علم، اخلاق و معنویت هستیم ابتدا باید چنین ویژگی هایی را در وجود خودمان رشد دهیم تا پس از آن بتوانیم مردم را از آن بهره مند کنیم.