نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان مطرح کرد
لزوم طراحی سامانه جامع برای یکسانسازی ارائه خدمات به نیازمندان
نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان گفت: طبق گزارشها برخی نیازمندان چندین باره خدمات دریافت کردند و به برخی نیز هیچ گونه خدماتی ارائه نشد که برای جلوگیری از تداخل، نیازمند طراحی یک سامانه جامع و در ادامه شبکه توزیع یکسان هستیم.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان، آیتالله مصطفی محامی نماینده ولیفقیه در سیستانوبلوچستان در نشست هم اندیشی رزمایش مواسات و همدلی ضمن تشکر از تلاش ها و خدمات صورت گرفته در این عرصه گفت: تمام دستگاههای متولی در رزمایش مواسات و همدلی باید عملکرد و خدمات ارائه شده در سال گذشته را تجمیع کرده و ارائه دهند تا در نهایت گزارشی کامل از عملکرد رزمایش مواسات و همدلی در سیستانوبلوچستان خدمت مقام معظم رهبری ارائه شود.
امام جمعه زاهدان خواستار تلاش بیشتر دستگاههای متولی برای کاهش تعداد نیازمندان در استان شد و افزود: طبق برآوردهای صورت گرفته در گذشته مشخص شد که از مجموع ۸۰۰ هزار خانوار در سیستان و بلوچستان نیمی از آنها نیازمند هستند و این بدان معنی است که نباید به حجم بالای خدمات ارائه شده دلخوش باشیم زیرا آمار نیازمندان در استان ما بسیار بیشتر از میزان خدمات ارائه شده است.
آیتالله محامی بیان داشت: طبق گزارشهای ارائه شده در گذشته برخی نیازمندان چندین باره خدمات دریافت کردند و به برخی نیز هیچ گونه خدماتی ارائه نشد که برای جلوگیری از تداخل، نیازمند طراحی یک سامانه جامع و در ادامه شبکه توزیع یکسان هستیم.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری تاکیدات ویژه ای در محور قرار دادن مساجد در رزمایش مواسات و همدلی داشتند که حال برای یکسان سازی شبکه توزیع به نظر می رسد که مساجد بهترین انتخاب هستند.
وی گفت: انتخاب مساجد به عنوان محور توزیع دارای فواید زیادی است از جمله اینکه مانع بروز تداخل در ارائه خدمات و باعث روشن ماندن چراغ و احیاء مساجد خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان اظهار داشت: عمده فعالیتها در رزمایش مواسات و همدلی در سطح شهر زاهدان صورت گرفته و این در حالی است که شهرستان های استان دارای مشکلات بیشتری هستند و باید به گونه ای برنامه ریزی شود که خدمات، فراگیری بیشتری داشته باشد.
آیتالله محامی تصریح کرد: اولویت اول ایجاد سامانه مستقل برای استان است به گونه ای که بتوان آمار و اطلاعات را در آن وارد کرد که در این صورت مجموعه ای از نیازمندیهای استان را در اختیار خواهیم داشت.
امام جمعه زاهدان خواستار افزایش تلاشها برای جذب اعتبارات بیشتر از طریق بودجه های دولتی و استفاده از ظرفیت خیران شد و تاکید کرد: چنین شرایطی عامل استمرار خدمات و آمادگی بیشتر برای بحران های پیش رو خواهد بود.
عضو هیئت علمی جامعهالمصطفی تصریح کرد: هم افزایی مسئولان در استان از نکات مهمی است که به خوبی شکل گرفته و شاهد همراهی و همکاری سایر مسئولان هستیم که چنین چیزی باعث خوشحالی است و میتواند در سایر نقاط کشور به عنوان الگو مطرح شود.
این استاد درس خارج حوزه علمیه بیان داشت: کار شبکهای یکی از مهمترین اقدامات در فعالیتهای ماست و نیازمند یک شبکه فعال، پویا و به روز هستیم تا برای انجام کارهای جهادی و ورود به عرصههای مختلف آماده و بر حسب نیاز خود را به روز کند.
نماینده مقام معظم رهبری در استان اظهار داشت: مشارکت مردمی یکی دیگر از ارکان کار است البته این شبکه به طور طبیعی مشارکت مردمی را به همراه دارد اما باید به شکلهای مختلف از جمله تامین بودجه، کار فکری و فعالیتهای اجرایی، مردم را در این کار وارد کنیم.
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: در ذهن مردم و طیفهای مختلف جامعه شبهات زیادی نسبت به مسائل دینی و انقلاب وجود دارد و باید در اقدامات و ارائه خدمات خود پیوست و جهت دهی فرهنگی داشته باشیم.