آیت‌الله محامی در دیدار مولوی عبدالحمید
فضای مثبت ایجاد شده بعد از آمدن دولت جدید تقویت شود/ نشان دهیم که انسجام درون استان در حد شعار نبوده و در عمل تحقق یافته است
مولوی عبدالحمید: با روی کار آمدن دولت جدید اهل سنت امید بیشتری به حل مسائل دارند/ دولت قبل نه تنها نتوانست مشکلات اهل سنت را حل کند بلکه کشور نیز دارای مشکلات جدی شد/ در مسائل مذهبی باید استقلال وجود داشته باشد هر چند که به نظارت اعتقاد داریم

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی امام جمعه مسجد مکی زاهدان با حضور در محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت از آیت‌الله محامی عیادت کرد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده مقام معظم رهبری در سیستان‌وبلوچستان در دیدار مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی امام جمعه مسجد مکی زاهدان ضمن تشکر از حضور امام جمعه مسجد مکی زاهدان، با اشاره به آغاز به فعالیت دولت جدید و لزوم مراقبت و تقویت فضای مثبت ایجاد شده، گفت: خوشبختانه در شرایط کنونی وفاق و همدلی خوبی در سطح کشور و استان بین اقوام و مذاهب ایجاد شده که برای ادامه کار امید آفرین است و باید منجر به نتایج خوبی شود.
آیت‌الله محامی بیان داشت: در این جهت به اقدامات چند جانبه هم از طرف جامعه اهل سنت و هم از جانب مسئولان کشور نیاز داریم و باید نگاه جدیدی به مسائل داشته باشیم.
وی ادامه داد: در گذشته و به طور مکرر بیان کردیم که نگاه بی اعتمادی باید رفع شود زیرا عملکرد استان ما در مرکز کشور رصد می‌شود و باید نشان دهیم که انسجام درون استان در حد شعار نبوده و در عمل تحقق یافته است و اقدامات ما در حد تاکتیک نبوده بلکه مبتنی بر عقیده ماست.
همچنین مولوی عبدالحمید امام جمعه مسجد مکی زاهدان نیز هدف از این دیدار را عیادت از آیت‌الله محامی در پی ابتلا به ویروس کرونا بیان کرد و گفت: خوشبختانه با روی کار آمدن دولت جدید مردم و به خصوص اهل سنت امید بیشتری به حل مسائل مختلف دارند.
وی افزود: جامعه اهل سنت استان در انتخابات ریاست جمهوری مدتی با اصلاح طلبان همراه شد چرا که احساس کردیم دارای دیدی وسیع تر هستند و می توانند مشکلات اهل سنت در کشور را رفع کنند.
این عالم اهل سنت گفت: در انتخابات دو دوره گذشته به آقای روحانی رای دادیم و رفت و آمد هایی داشتیم اما پس از مدتی نه تنها نتوانستند  مشکلات اهل سنت را حل کنند بلکه کشور نیز دارای مشکلات جدی شد و در نهایت به این جمع بندی رسیدیم که در انتخابات ۱۴۰۰ به آقای رئیسی رای بدهیم هر چند که با ریزش هایی در بین اهل سنت نیز همراه بود و اصلاح طلبان هم پس از همراهی ۲۴ ساله دچار ناراحتی و گلایه شده بودند.
امام جمعه مسجد مکی زاهدان بیان داشت: در انتخابات اخیر ریاست جمهوری آقای جهانگیری بیان کرده بود که مسئول ستاد آنها در استان طبق نظر ما انتخاب شود اما در پاسخ گفتیم که هنوز سمت و سویی را در نظر نداریم که بر خلاف انتظارشان بود و دچار رنجش شدند البته طیف لائیک از میان اهل سنت نیز با اعتقادات خاص خود دچار ناراحتی شده و به دنبال تحریم انتخابات بودند که با مخالفت ما روبرو شد.
وی ادامه داد: پس از انتخابات، با آقای رئیسی دیدار و انتظارات اهل سنت را بیان کردیم و اینکه به دنبال منافع ملی و منافع اهل سنت هستیم.
مولوی اسماعیل زهی تصریح کرد: تبریک ما به طالبان باعث شد فعالان حقوق بشر تندیس اهدا شده به شخص بنده را پس گیرند زیرا کار ما را خلاف حقوق بشر و طالبان را تروریست خطاب کردند البته اعتقاد ما بر این است راه را درست رفتیم و کاری به نظر مخالفان و موافقان نداشتیم.
وی گفت: تلاش ما بر این است که در مسائل مختلف، علما استقلال خود را حفظ کنند و کار علما چنین استقلالی را می طلبد و در مقوله های مختلف نیز توصیه هایی داشته ایم هر چند کار در استانی به وسعت سیستان‌وبلوچستان شرایط را سخت می کند.
وی گفت: دغدغه علمای اهل سنت بحث مدارس علمیه و برنامه ریزی و مدیریت است و معتقدیم در مسائل مذهبی باید استقلال وجود داشته باشد هر چند که به نظارت اعتقاد داریم زیرا افراط گرایی را خلاف دانسته و به دنبال تعامل و تفاهم مذاهب هستیم.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران